Treningstøyfest

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Treningstøyfest

17 mars @ 22:00 - 03:00

Våren er her, og det på tide å begynne forberedelsene til sommeren. Har du testet treningsformen i det siste? Finn fram ditt frekkeste treningstøy og bli med på Sportswearfest hos SLM Oslo!

Vi har prøverom i kjelleren der de sjenerte kan teste om klærne passer, eller for å sjekke om noen andre har en outfit som passer. For de som ikke er sjenerte er det dessuten full anledning til å teste klær og vise fram sine fysiske attributter i første etasje. Blir man sliten av all treningen kan man slukke tørsten i baren, som er bemannet med byens frekkeste bartendere.

Husk kveldens dresskode!

Det vil si, ikke parfyme, undertøy, jeans, lær, gummi og lignende. Det er treningstøy som gjelder på SLM Oslo denne kvelden. Du trenger ikke gå til anskaffelse av fullt sykkelutstyr eller komplett fotballgarderobe for å komme på festen – men det hjelper! De fleste av oss har kanskje liggende noe treningstøy som man allerede bruker på trening fra før, eller som man skulle brukt litt oftere? Ta det med, og stikk en tur til SLM Oslo denne kvelden. Vi har garderobe der du kan skifte fra vanlige klær til kveldens antrekk.

Ta med en kompis og kom!

Åpningstid: 22:00 – 03:00
Cover charge: 50/120
Aldersgrense: 20 år
Dresskode: Sportstøy
Påmelding: Til SLM

Detaljer

Dato:
17 mars
Tid
22:00 - 03:00
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Klubbmedlem

Sted

SLM Oslo
Nedre Slottsgate 2 E
Oslo, Oslo Norge
+ Google Map