Kleskode

intro
SLM Oslo er en klubb for fetisj- og SM -interreserte homofile og bifile menn. Klær og utstyr er en viktig faktor i dette. Vi ser det som viktig at du derfor respekterer kleskoder og fetisjer som SLM Oslo representerer.
SLM Oslo har følgende kleskoder: Lær, gummi, militær, uniform, skinhead, arbeidsklær, dongeri, naken og sport

Lær

leather
Det svarte tunge læret er egentlig det som er utgangspunktet for hele skinnscenen. Det kan være motorsykkeldresser – også i andre farger enn sort – ulike typer uniformer sydd i skinn eller en skinnjakke og skinnbukser.
En klassiker er et par svarte chaps oppå et par jeans. Svarte støvler eller harnes er også tradisjonelle deler av lærantrekket.

Gummi

rubber
Gummi- eller lateksklær finnes i mange modeller og design, og passer veldig bra sammen med «våte» aktiviteter som piss. Gummi kan være alt fra en tung industriell kjeledress til et par små shorts eller en stram t-skjorte. Vanlig utvalg i gummi er bukser, uniformskjorter, bomber-jakker, chaps og bryterdrakter I tillegg har man alt tilbehøret: vadere, gummistøvler, hansker og gassmaske som prikken over i’en.

Militær

army
Kamuflasjeklær fra militæret er egentlig en uniform, og er utrolig populært. I dag kan man få nesten all type bekledning i kamuflasje. Det er ikke alt som brukes på SLM Oslo.Kleskoden militær er klær til soldater, som cargo bukser og en singlet.

Uniform

uniform
Hvem kan si nei til en mann i uniform? Uniform kan være uniformer fra militære,politi, eller f.eks vaktselskap. Det som teller er at du ser ut som en autoritet.

Skinhead

skin
Å være en skinhead forutsetter først og fremst veldig lite hår på hodet. Ytterligerekrav er typisk skinheadklær som en polo skjorte fra f.eks Lonsdale eller Fred Perry, et par falmet jeans og en bomber jakke. Belter og høye støvler med 20-30hull er et ekstra pluss.

Arbeidsklær

construction
Arbeidsklær er fra typiske yrker som anlegg, håndverk eller jordbruk.

Naken

naked
Hvis du ikke har noe å ha på, kan du alltid være naken. Å være helt eller delvis naken er ok på SLM Oslo. Imidlertid bør en alltid ha på sko.

Sportsklær

Sportsklær innebærer klær fra tradisjonell maskuline idretter som fotball, rugby, bryting, boksing, etc.

Fottøy

Det mest vanlige fottøyet er svarte støvler, eller «tunge» svart / mørke sko. Gummistøvler og vadestøvler som en del av gummi (eller andre antrekk), er selvsagt alltid ok. Joggesko er akseptable dersom de er åpenbart inngår som del av et fetish antrekk, slik som skinhead, gummi, sport, eller i forbindelse med at man er naken. Sandaler, mokasiner og andre «fine» sko er ikke akseptert.

Vakten har det siste ordet

Kleskoden er en retningsgivende for den ansvarlige vakten , og medlemer kan ikke henvise til kleskoden for å kreve adgang hvis vakten mener at antrekket ikke følger kleskode. Dersom et medlem satser på en minimum bekledning i forhold til kleskoden, må han være forberedt på å bli avvist.

Vær oppmerksom på at enkelte temakvelder har en spesiell kleskode, denne alltid må respekteres, f.eks. naken, gummi eller uniform.

Alle typer politiske pins, klistremerker eller lignende som representerer rasistisk, nazistisk, religiøse og ekstremistiske politiske synspunkter, ikke vil bli tolerert på noen arrangementer som holdes i SLM Oslos regi.

Bilder og tekst er brukt med tillatelse fra SLM København www.slm.cph.dk