SLM Oslo er stengt til over påske

SLM Oslo er stengt til over påske

Som ledd i smittevernet mot koronavirus har SLM Oslo på et styremøte torsdag 12. mars besluttet å holde stengt til over påske. 

-Det er ikke med lett hjerte vi nå stenger SLM Oslo, men nå har vi ikke noe valg, forteller en alvorlig Marius, President SLM Oslo. 

Styret har fulgt utviklingen tett siste ukene, og hadde berammet et møte torsdag ettermiddag for å ta den endelige beslutningen før helgens fester. På blokka var det skissert diverse scenarioer med ulike tiltak, hvor hensyn til gjester og frivillige, samt økonomi var noen av momentene. 

-Ut over uka sa det seg nesten selv at det gikk mot stenging, og nå som myndighetene har lagt ned forbud må vi selvsagt bare rette oss etter det, sier Marius. 

Generalforsamling og frivilligkveld utsatt

Lørdag 21. mars var det planlagt generalforsamling, samt fredag 27. mars happening for frivillige med blant annet tur på Latter. Begge er utsatt på ubestemt tid. 

-Disse utgår, naturlig nok. Så fort vi har oversikten og det er tilrådelig vil vi komme med nye datoer. Inntil videre vil det sittende styret jobbe som før. 

Kontingent er viktig!

Festene til SLM er vår viktigste inntektskilde, og å stenge SLM betyr null inntekter fremover.

-Heldigvis har vi nå en grei økonomi og bygd oss opp litt på sparekontoen, nettopp for å ha trygghet i møte med det ufortusette. Men vi klarer oss ikke uten inntekter over tid, forteller Marius.

Styret har derfor besluttet å legge alle investeringer på is inntil videre, vi skrur av varmen i lokalene, og vil gå i samtale med gårdeier vedr. husleien hvis dette skulle vare over tid. 

-Det er fortsatt en del av våre stamgjester som ikke står som medlemmer for 2020. I tillegg har en del medlemmer ikke betalt kontingent. Jeg håper folk nå ser alvoret i vår situasjon, og betaler kontingent. Det er nå den eneste inntekten vi har til løpende utgifter når vi ikke kan arrangere fester. 

Les mer om medlemsskap

Kontingenten kan betales inn på konto 1503.81.78447 eller ved å vippse til 529 251 (SLM Oslo Medlem). Husk fullt navn.

Veien videre 

Situasjonen er fremdeles i utvikling, og det er mye usikkerhet om veien fremover. Styret følger nøye med på situasjonen og helsefaglige råd, og vil hele tiden gjøre vårt beste for å være best mulig stilt til drift når aktivitet igjen blir mulig.

SLM planlegger derfor festene etter påske normalt, og ikke minst alle aktiviteter under Oslo Pride.

-Videre så vurderer vi fortløpende å justere festkalenderen når vi er oppe og går igjen, for å ta igjen det tapte, forteller Marius, og avslutter: 

-Nå må alle stille opp på dugnaden for å bekjempe viruset, og så håper jeg inderlig at flest mulig møter opp på festene og stiller opp for klubben for å komme i gang igjen når dette er over!