Scandinavian Leather Men Oslo

SLM i media

I siste utgaven av bladet Blikk kan du lese om Jonas som deler sin interesse for bondage. «Her på SLM kan du enten henge i baren eller i taket» forteller Jonas i reportasjen over 6 sider. blikk.no/ingen-er-som-alle-andre-mars/

Se info lenger ned om Bondage Workshop Jonas arrangerer på SLM i mai.
2FE80CBC-5943-4C52-A657-29FBE2C4E93B
I podcasten «Skeive Råvarer» av Torbjørn og Odd, forteller Aksel Skorm om sin reise og erfaringer innen BDSM. Videre gir han et innblikk i hva SLM er og står for.
Innslaget kan du høre her: gaysir.no/artikkel.cshtml?CID=19395

Bondage Workshop

Nysgjerrig på bondage? Lyst til å lære mer? Eller vil du at partnere din skal slutte å fomle med gamle slips og billige mansjetter? Vi har løsningen for deg. Kom til SLM lørdag 5. mai kl 1400 og få en innføring i tau-bondage! Merk, grunnet begrenset antall plasser er det viktig å være tidlig ute.

For mer informasjon og reservasjon av plass, se: slmoslo.no/bondage
2018-05-05-workshop-wordpress

Generalforsamling i SLM Oslo

Det er innkalt til generalforsamling lørdag 24. mars kl. 21:00. Sakskartet inneholder blant annet, budsjett og revidering av vedtekter, men kanskje det viktigste valg.
Still opp og gjør SLM til en enda bedre klubb.

Etter årsmøte er det Klubbkveld på SLM!

Fivillige ønskes til den hotteste klubben i Oslo

Har du lyst å svette for en bedre klubb? Kom og vask gulvet vårt da! Eller stå baren, garderoben, eller døren! Vi er en klubb av og for medlemer, tuftet på frivilliges innsats, så i god kameratslig ånd; kom og ta i et tak!
Er du klar for den heiteste våren i manns minne? Det er vi!

Kommende arrangementer

Treningstøyfest

17. mars 2018 @ 22:00 - 03:00
Våren er her, og det på tide å begynne forberedelsene til sommeren. Har du testet treningsformen i det siste? Finn fram ditt frekkeste treningstøy og bli med på Sportswearfest hos SLM Oslo!

Mer informasjon

Generalforsamling

24. Mars 2018 @ 21:00
Generalforsamling for klubben, alle medlemmer har møterett. Har du lyst til å være med å påvirke klubbens fremtid, så er dette tiden og stedet.

Mer informasjon

Klubbkveld

24. mars 2018 @ 23:00 - 03:00
Slå deg løs på SLM! Finn frem fetishtøyet, ta med en venn, nyt godt drikke i baren, test ut slinga i kjelleren - dette kan bli natten du sent vil glemme!

Mer informasjon

SLM Ung

6. april 2018 @ 22:00 - 03:00
La deg forføre av sexy og kinky jevnaldrende, nyt godt drikke i baren eller utforsk mulighetene i kjelleren! Dette er kvelden forbeholdt de mellom 18 og 35 år.

Mer informasjon

Klubbkveld

7. april 2018 @ 23:00 - 03:00
Våryr? La hormonene få utløp blant likesinnede på byens tøffeste bar! SLM fylles med barske mannfolk, tunge rytmer, kalde drinker og heftig stemning! Opplev en het nat i baren eller kjelleren på SLM!

Mer informasjon
images_icons_toe
facebook instagram website email
MailPoet