Scandinavian Leather Men Oslo

Pride - #YourFetishFamily

Dette nyhetsbrevet er i sin helhet tilegnet Oslo Pride 2018 og SLM sine arrangementer.

Kr 50 i rabatt på Oslo Leather Pride

Fredag 29. juni arrangerer SLM sin hovedfest under Pride: – Oslo Leather Pride Lokalene utvides med telt i gaten og musikken styres av DJ. Her blir det god stemning ut i de små timer i kjeller og bar.

Dette er festen for alle menn som holder seg til kleskoden, ikke kun de som er i lær.
Kjøper du billett FØR første 1. juni får du kr 50 i rabatt i forhold til ordinær billettpris! Billetter kan kjøpes her: Billetter Oslo Leather Pride

SLM har siste året opplevd økt oppslutning. Nesten hundre gjester på Valhall-festen i mai kan tyde på det blir ekstra trøkk under årets Pride. Med andre ord bør du sikre deg billett NÅ skal du være trygg på å få innpass på festen 29. juni.

Festene under Pride

Her kommer en kort oversikt over festene som arrangeres. Du finner utfyllende info på våre nettsider: Kalender SLM

Pride Opening Party Lørdag 23. juni kl 22:00
Vi sparker i gang Pride med skikkelig trøkk i baren og kjelleren. Kom og opplev Norges tøffeste bar.

SLM Ung Onsdag 27. juni kl 21:00
Dette er festen for de fra 18 til 35 år. Her blir det kinky stemning og mulighet til å nyte SLM blant likesinnede.

Mix Torsdag 28. juni kl 21:00
Dette er den ene kvelden i året hvor også hunkjønn har er velkomne. Inviter med venninner og venner. La dem oppleve SLM Oslo

Leather Pride Fredag29. juni kl 22:00
Dette er hovedfesten til SLM. I fjor tok det av, hva skjer i år?Husk du får kr 50 i rabatt ved kjøp av billett før 1. juni. Billetter kjøper du her: Billetter Oslo Leather Pride

Fuck The Rest Lørdag 30. Juni kl 22:00
Siste mulighet til å ta for deg det du har sikla på hele uken, hvis du tør.
pride2018mail

Stand Pride Park

Som tidligere år stiller SLM med egen stand under Pride Park. Vi har også en egen liten konkurranse med premie fra vår sponsor Duo Shop, samt det går rykter om at nyhetsbladet Lenka har gjennoppstått og vil deles ut. Ta gjerne turen innom og hils på.

Frivillige til Pride

SLM er helt avhengig av frivillige skal vi greie å gjennomføre programmet som er lagt opp til under Pride. Om det er å stå i baren, være ryddegutt, hjelpe til med å rigge opp eller ned, vaske eller stå på stand, meld deg gjerne som frivillig.

Alle bidrag er til stor hjelp!

Frivillige vil bli gitt opplæring. I tillegg får du gratis inngang på siste fest under Pride, lørdag 31. juni. Det vil også bli avholdt en egen avslutningsmiddag for frivillige søndag 1. juli. Vær med på kameratskapet og meld deg som frivillig.

Meld deg som frivillig HER.

Paraden

Lørdag formiddag 30. juni avholdes som kjent paraden under Pride. I fjor deltok nesten 40 000, og antatt rundt 200 000 tilskuere fulgte paraden fra Grønland til Pride Park. SLM fikk sist solid oppmerksomhet da vi bar på et over 50 kvadratmeter stort flagg, og vi har tenkt å gjenta suksessen i år.

Bli med i paraden og vis hva SLM er og står for! Nærmere info om oppmøtested og klokkeslett vil bli publisert på Gaysir gruppen til SLM i dagene før paraden.
prideflag_pride_2017
images_icons_toe
facebook instagram website email
MailPoet