Scandinavian Leather Men Oslo - Fetisjklubb for menn

Nytt år, nye muligheter!

Sist helg var den siste festen på klubben for i år; en gammel klassiker til glede for nye og gamle medlemmer; Bondage & Spanking! Vi håper vi kan bygge opp en interesse for også litt mer BDSM-tematiserte fester, da dette har vært etterspurt i noen år nå. Med vårt nye lekestativ har det aldri før vært så tilrettelagt for bondage på klubben som nå, og for spanking kommer en langt med en neve eller to.
Ut på nyåret har jeg sittet mitt første år som Formann for klubben. Det har vært ett hektisk, til tider strevsomt, men aller mest morsomt og lærerikt år. Det hadde derimot ikke gått uten god støtte fra et engasjert styre og våre mange frivillige. Som dere vet er klubben 100% avhengige av alt det ulønnede arbeidet som legges ned hvert år. Hvor mange timer det blir tilsammen vet ingen, men da jeg for noen år siden talte sammen, ble det over 50 timer for bare å avholde en vanlig klubbkveld. Nye frivillige har vi alltid bruk for, og selv ett par timer en gang eller to i året setter vi stor pris på.

Helt ulønnet er heller ikke jobben; det vi får igjen er en klubb som faktisk mange misunner oss. De nordiske Top of Europe klubbene er ganske enestående både i Europa og verdensmålestokk. En så stor medlemsmasse og egne lokaler er ikke vanlig for fetisjklubber ellers i verden. Berlin har kanskje større utvalg av kinky utesteder, men det slår ikke å ha en egen klubb som vi kan forme som vi selv vil.
President Marius

Er det tilbud som savnes hos oss er det bare å engasjere seg, vi har det tilbud og aktivitetsnivået som medlemmene ønsker! Vi har nå vært 9 år i Nedre Slottsgate og håper å bli værende. Husleien vil øke i 2019, men vi regner med vi skal klare det med den positive utviklingen klubben er i. Vi er derimot avhengige av faste inntekter, derfor er det viktig at alle som ønsker å beholde det unike tilbudet som SLM er betaler medlemskontingenten, og gjerne tar med seg interesserte kamerater!

Med ønske om God Jul, og Godt Nytt År!

Kameratslig hilsen
Marius

Still til valg!

Det nærmer seg generalforsamling, valg av nytt styre og andre verv. Kunne du ha tenkt deg å gjøre Oslos hotteste klubb enda hottere? Kanskje en sans for økonomi og/eller kraftverktøy? Send en epost til valgkomiteen!

valg@slmoslo.no

Er du klar for den heiteste våren i manns minne? Det er vi!

Kommende arrangementer

Dugnad

Mer informasjon

Dugnad

Mer informasjon

Vernissage kunstutstilling

Mer informasjon

Kunstutstilling

Mer informasjon

Kunstutstilling

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
facebook instagram website email