Scandinavian Leather Men Oslo

Mr Leather Norway 2019

Er du neste Mr Leather Norway? Vi blåser liv i denne kåringen, sist avholdt i 2012. Vinneren kåres under Pride i juni, og hovedpremien er reisegavekort kr 15.000 til den internasjonale finalen (IML) i Chicago i mai 2020.

Søknadsfristen er 31. mars, se HER for nærmere info og påmelding.
leatherpride2017-facebook

Crisco Disco 2. mars kl 22:00

It`s time to get greazy, sleazy, kinky and dirty! Dette er ikke et arrangement i regi av SLM, men lokalene er leid ut til DJ Skorm Volt + DJ Deadswan & Co. Det blir DJ og heftig elektro og techno. Åpent for alle kjønn, ingen kleskode, billettsalg i døren (NOK 100).
criscodisco

Pride Oslo 2019 - billettsalget starter snart!

Planleggingen er allerede godt i gang for SLM sine arrangementer under Pride uken.
I tillegg til stand i Pridepark og deltagelse i selve paraden, skal det også i år avholdes 5 fester hvor Haraball fredag 21. juni blir selve høydepunktet. Lokalene utvides med telt i gaten, og det blir blant annet kåring av Mr. Leather Norway (Haraball: livlig, løssluppen fest, ref. Bokmålsordboka).

Ellers blir det Opening Party lørdag 15. juni, SLM Ung onsdag 19. juni, Mixed Party torsdag 20. juni og avslutningsfest Fuck the Rest lørdag 22. juni. Nytt av året er Fetish Café søndag 16. juni hvor det blant annet er mulig å selge gear man ønsker å bli kvitt.

Billetter til Haraball og Mixed festen legges ut 15. mars. Følg med på nettside/sosiale medier. I fjor var det fulle hus, så vær tidlig ute med å sikre deg billetter skal du være trygg på få med deg festen(e). De øvrige festene har som vanlig billettsalg i døren.

Hva går tipsen til?

Når du betaler i baren er det mulig å gi litt ekstra. Tipsen øremerkes til fester/samlinger for de frivillige, hvor julebordet er selve høydepunktet. Fornøyde og motiverte frivillige er avgjørende for at SLM skal bestå, så husk på det neste gang du betaler i baren!
tips

Lokalene er pusset opp!

Flere har fått det med seg og tilbakemeldingene er meget positive: SLM Oslo har de siste månedene fått seg en liten ansiktsløftning. Blant annet er vegger malt/skiftet farge, en del ny belysning, prosjektor på veggen, nye slynger, ny knulle/spankingbenk i kjelleren og Norges heftigste bur har kommet i baren. Kom og opplev!

Norges største Nakenfest?

Tross snøfylte gater og februarkulde var det over 80 kjekke menn som tok turen inn i varmen på nakenkvelden lørdag 2. februar. Og der ble det hett utover natten - bokstavelig talt! ;)

Om vi har belegg for å si at det var Norges største nakenfest er usikkert, men det var tema blant enkelte i løpet av natten om det finnes andre nakenfester av samme størrelse for menn i Norge. Ikke vet vi, uansett så skal man nok lete langt etter noe tilsvarende!

Neste nakenfest er fredag 12. april.
naken

KORTNYTT

Snapchat er populært, og nå har også SLM Oslo så smått tatt det i bruk. Søk opp SLM Oslo og legg til. Ellers så følger stadig flere oss på Instagram: slm_oslo

SLM på Elsker Fredag 8. mars arrangerer utestedet Elsker i Oslo «Homopropaganda» med fokus på kink, fetisj og BDSM. SLM Oslo stiller med egen stand, hils gjerne på!

Generalforsamling avholdes lørdag 9. mars kl 21:00. Innkalling er sendt ut, og sakspapirene er rett rundt hjørnet. Etter Generalforsamlingen åpnes dørene for Klubbkveld.

Kommende arrangementer

Klubbkveld

Ta på deg det frekkeste du har og kom til oss. Mørk kjeller og heftig musikk, hvem vet hva som kan skje...

Mer informasjon

Sportstøy / Sneakersfest

Vi hyller gutta som liker Sportstøy og Sneakers! CC 150/80 Aldersgrense 20 år

Mer informasjon

Naken

Naken, rett og slett, og vi gleder oss til å seg deg kjekken!

Mer informasjon

Pride Opening

Pride Opening SLM Oslo starter ballet denne lørdagen med et brak!  To etasjer fylles med sexy menn, klare for en minnesrik natt!  Anlegget spiller harde rytmer, baren har kald drikke mellom slagene. Opplev SLM på sitt beste!  Be prepeared! Kleskode: - Lær, gummi, uniform, sportstøy. Kle deg røft og maskulint. Kun menn 20 års aldersgrense. Ingen påmelding Nedre Slottsgate 2E …

Mer informasjon

Fetish Café

FETISH CAFÉ SLM Oslo åpner dørene denne søndag for fetish café. Kom og nyt nytraktet kaffe og kake i  kinky omgivelser. Kanskje har du ikke vært på SLM før, da er dette anledningen til å utforske stedet. Det vil også arrangeres et lite loppemarked. Har du utstyr eller fetisj klær du ønsker å få solgt, da får du anledningen denne …

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
facebook instagram website email 
MailPoet