Scandinavian Leather Men Oslo

Fetish Pride
- Billettsalget er i gang!

I juni arrangerer SLM hele 5 fester under Oslo Pride i tillegg til Fetish Café. Vi har samlet alle arrangementene under paraplyen Fetish Pride.

Billettene til hovedfesten Haraball og Mixed Party ble lagt ut for salg 15. mars, og mange har allerede sikret seg. Det ble fullt i fjor, du bør forhåndskjøpe billetter skal du være trygg på å slippe inn i år.

Info og billetter:
  • Mixed Party 20. juni: - se HER
    (få billetter igjen!)
  • Haraball 21. juni: - se HER
pride-web-kent

Kinkferansen 2019 - Hvordan ta vare på lær og gummi?

Helgen 22. til 24. mars arrangeres Kinkferansen 2019 på Chateu Neuf i Oslo, i regi av SMiL Norge. Dette er en årlig fetisj- og BDSM konferanse, og SMiL Norge er en nasjonal organisasjon for BDSM og Fetisjer.

Fra SLM Oslo stiller Kent på lørdagen som foredragsholder. Han vil blant annet fortelle hvordan en bør vedlikeholde sine fetisjklær og bdsm utstyr for at de skal vare lengst mulig.

Les mer om Kinkferansen

Mr Leather Norway 2019

Fortsatt ikke for sent å melde seg på. Vinneren kåres under Fetish Pride i juni og hovedfesten Haraball. Premien er blant annet reisegavekort kr 15.000 til Internasjonale Mr Leather i Chicago.

Påmeldingsfrist 31. mars - se mrleather.no for mer info og påmelding.

Artikkel i Gaysir

En lengre reportasje med Marius og Andrés, tidligere Mr Leather Norway, ble nylig publisert på nettstedet Gaysir. Du får blant annet et lite innblikk i SLM Oslo og hvordan det er å gå på festene, samt hva det betyr å være være Mr Leather Norway.

Les artikkelen på Gaysir
Bilde fra Gaysir
(Skjermdump Gaysir)

Vel gjennomført

Lørdag 9. mars ble generalforsamlingen gjennomført. Marius fikk fornyet tillit og går på sitt 3. år som president av SLM Oslo. Hele styret med arbeidsutvalg ble i tillegg gjenvalgt, samt ble utvidet med to nye medlemmer.

Generalforsamlingen kunne ellers konstantere at oppsummering av 2018 viser fremgang på alle områder: - Antall gjester, medlemmer, frivillige og økonomi.
marius

KORTNYTT

Vorspiel: Lyst til å gå sammen med noen på Klubbkveld 23. mars? Bli da med på vorspiel, sentralt i Oslo fra kl 21:00. Har du ikke vært på SLM før er dette en gylden mulighet. Send mail til info@slmoslo.no for nærmere info.

Samling frivillige ble gjennomført i begynnelsen av mars. Ca 20 frivillige og æresmedlemmer var med på pizza og litt info fra president Marius, før vi tok turen til Latter og overvar stand up på Klubbscenen. En vellykket kveld!

En helg på SLM er mulig i april. Fredag 12. april er det Nakenfest, og lørdag 13. april er det Klubbkveld. Kryss av i kalenderen og planlegg tur!

Kommende arrangementer

Klubbkveld

23. mars @ 23:00
Klubbkveld med heite menn både bak og fromfor baren. Ta på deg noe innenfor kleskoden og ta turen!

Mer informasjon

Gummi

30. mars @ 22:00
Gummi eller regntøy, her skal det bli fuktig både her og der.

Mer informasjon

Klubbkveld

6. april @ 23:00
Vi samler alle fetisjmenn i nærheten og inviterer til fysiske aktiviteter i kjelleren.

Mer informasjon

Naken

12. april @ 22:00
Av med klærne! Her er det kun sko som er påkrevd. Kukring og kanskje en harnes (for godt grep) er godkjent, ingen ting annet!

Mer informasjon

Klubbkveld

13. april @ 23:00
Våryr? Ta på deg lær, gummi, regntøy, uniformen, eller ingen ting, og finn likesinnede i baren hos oss.

Mer informasjon
facebook instagram website email
MailPoet