Scandinavian Leather Men Oslo

Rabatt på piercing!

SLM har inngått avtale med Pinpoint Piercing. Medlemmer av SLM får 10% rabatt når gyldig medlemskort fra SLM fremvises. Pinpoint Piercing holder til i Oslo og har eksistert siden 1998. De utfører piercing samt har et rikt utvalg av smykker. Sjekk ut nettsiden til Pinpont Piercing (lenke nettside).

SLM Oslo har også fornyet avtalen med DUO Shop. Medlemmer får også her 10% rabatt på å handle i butikken. Du har fort spart inn kontingenten til SLM etter en liten handlerunde hos DUO Shop ;)

Vi trenger frivillige til i sommer og Pride

Nå er det på tide at vaktene for festene fremover blir bemannet. Huk av når du har anledning, så får du etterhvert tilbakemelding på hvilke fester du er satt opp på.

I forbindelse med Pride er det også en liten samling for frivillige i forkant hvor vi gjennomgår en del praktisk, samt søndag 23. juni er det samling med middag og drikke for alle frivillige som bidro under Pride.

Frist for å sette seg opp på listene er torsdag 6. juni. Håper så mange som mulig har anledning til å bidra.

Fetish Pride

Pride nærmer seg med stormskritt, og SLM Oslo arrangerer hele 5 fester, Fetish Cafe, har stand i Pride Park, samt deltar i paraden.

De siste billettene til Mixed festen 21. juni legges ut søndag 2. juni kl 20:00. Skal du være sikker på å få delta på festen bør du kjøpe nå. Det er også billettsalg til hovedfesten Haraball fredag 21. juni. Her går billettprisen opp med kr 50 lørdag 1. juni, så vær smart og kjøp nå!

Mr Leather Norway kåres på Haraball. Deltakerne presenteres kl 22:30 og vinneren utropes kl 23:30. Det er 5 fantastisk flotte kandidater. Benytt muligheten til å stemme på din favoritt og delta på tidenes fest!

Du kan lese mer om Fetish Pride og kjøpe billetter her: https://slmoslo.no/pride/

Kandidatene til Mr. Leather Norway

Mr. Leather Norway kandidatene

SLM deltar i debatten

Vår president Marius ligger ikke på latsiden. Onsdag 5. juni er Marius i Bergen og Litteraturhuset og debatterer nettsensur. I panelet skal blant annet digitaliseringsminister Nikolai Astrup delta. Dette er vel første gang en representant fra SLM deltar i en diskusjon med en statstråd.

Videre skal Marius være med på to debatter under Oslo Pride: - Lørdag 15. juni er SLM Oslo ansvarlig for debatten «Nye skeive sex arenaer», mens søndag 16. juni er tema «Hvem bestemmer skeiv historie». Disse arrangementene avholdes i Pride House.

Dugnad

Lokalene har fått seg en oppgradering de siste 6 månedene, men fortsatt gjenstår en del arbeid. Vi har en siste dugnad tirsdag 4. juni kl 1800. Det blir en liten matbit før vi maler, fikser og ordner det som gjenstår.

Har du mulighet, meld deg på her: https://forms.gle/63zQFVqgpbgWyFC9A

Lenka

Nytt nummer av bladet Lenka er trykket! Les blant annet intervju med Svein Skeid, historien om SLM, samt du finner oversikt over festene til SLM de neste 12 månedene.
Lenka ligger tilgjengelig i klubblokalene til SLM, og deles ut i Pride Park i juni.
Lenka

Grasrotandelen

Støtter du SLM via Grasrotandelen til Norsk Tipping? Legger du inn SLM Oslo som mottaker går hele 7% av innsatsen til oss. Grasrotandelen har blitt en meget viktig bidrag til SLM Oslo økonomi. Støtt du også!

Send SMS "Grasrotandelen 994342711til 60000

Norsk tipping grasrot andel

Kommende arrangementer

Klubbkveld

14. desember @ 23:00

Mer informasjon

Klubbkveld - Gratis inngang for medlemmer!

28. desember @ 23:00

Mer informasjon

Klubbkveld

4. januar @ 23:00

Mer informasjon

Naken

11. januar @ 22:00

Mer informasjon

SLM Ung

17. januar @ 23:00

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
facebook instagram website email