Scandinavian Leather Men Oslo

Masse skjer på klubben!

SLM er inne i en veldig spennende periode. Det siste året har vi hatt en veldig positiv utvikling i medlemmer, aktivitet i klubben og oppslutning om fester. Omsetningen i baren slår alle tidligere rekorder og økonomien er bedre enn på mange år. Klubben har fått innvilget permanent skjenkeløyve, noe som muliggjør mange flere fester og om dere ønsker det, mye større variasjon i fester. Samtidig setter dette strengere krav til oss, vi må forholde oss til et strengt regelverk og det blir enda viktigere enn tidligere med «ordning och reda».

Klubben har snart 10 års jubileum i Nedre Slottsgate, og vi har derfor måttet fornye leiekontrakten. I løpet av de 10 årene vi har holdt til i Kvadraturen har leiemarkedet og økonomien gått opp og ned. I dag ligger vi bare to kvartaler unna det mest fasjonable shoppingstrøket i Oslo, noe vi definitivt ikke gjorde for 10 år siden. Vi har forsøkt å finne ett nytt lokale, men det var ikke enkelt. Vi fikk heldigvis fornyet kontrakten og er sikret lokaler i 10 år til (5 år + opsjon på 5 år til). Den nye kontrakten gjør at husleien øker betraktelig, med om lag 50%, men første tilbud vi fikk var nesten en dobling av leien. Forutsatt at klubben drives som den gjør i dag, og fortsetter å ha den medlemsmassen vi har, er likevel den økonomiske situasjonen sikker.

Alt som gjøres på klubben gjøres av frivillige, alt fra styret til de som vasker, det er et viktig prinsipp at klubben er av og for medlemmer. Om du er villig til å gjøre en innsats setter vi stor pris på dette. Klubben trenger både frivillige til vakter på festene og til dugnader.

Styret får mye positiv tilbakemelding på den økte aktiviteten i klubben og det setter vi stor pris på, men klubben hadde ikke vært til om det ikke var for dere, medlemmene som støtter opp om klubben, derfor også en stor takk fra styret til dere alle!

Broderlig hilsen
Marius

Frivillige ønskes til den hotteste klubben i Oslo

Har du lyst å svette for en bedre klubb? Kom og vask gulvet vårt da! Eller stå i baren, garderoben, eller døra! Vi er en klubb av og for medlemer, tuftet på frivillig innsats, så i god kameratslig ånd; kom og ta i et tak!

Kommende arrangementer

Klubbkveld

4. januar @ 23:00

Mer informasjon

Naken

11. januar @ 22:00

Mer informasjon

SLM Ung

17. januar @ 23:00

Mer informasjon

Klubbkveld

Mer informasjon

Leather Night - Gratis inngang for medlemmer!

Vi lanserer denne fredagen en ny temafest på SLM Oslo: - Leather Night! Som navnet tilsier, dette er festen hvor kleskoden er lær!  Finn frem ditt tøffeste lærantrekk og bli med på å sette preg på SLM Oslo denne natten! Gratis inngang for medlemmer som har betalt kontingent for 2020. Dresskode lær (streng kleskode) Dørene åpnes kl 23:00 CC 170 …

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
facebook instagram website email