slmlogo-mail

Vellykket barbeque!

Lørdag 3. august arrangerte Georg barbeque/vorspiel før Klubbkvelden på SLM.
Været var med oss og ca 20 fetishmenn tok turen denne ettermiddagen til Georg og Holger sitt hjem i Bjørndal. Det ble etterhvert meget god stemning, og det var en munter gjeng som i felleskap dro til SLM Oslo og fortsatte festen der ut i de små timer!

Stor takk til Georg som tok initiativet og arrangerte sammen med sin mann Holger. Vi håper dette ikke var siste gangen!
fbbq

Bli medlem for kr 350 ut året

membercard-web
Stadig flere melder seg inn og benytter seg av fordelene det gir: - lavere inngangspris på festene på SLM Oslo og samarbeidende klubber, 10% rabatt på Duo Shop og Pinpoint Piercing, samt 10% rabatt på First Hotel Grims Enka og First Hotel Millennium i Oslo.

Nå kan du bli medlem for kr 350 ut året 2019. Meld deg inn du også!

https://slmoslo.no/medlemmer/

Fetisj markering under Stavanger på Skeivå

Ole i Stavanger er en entusiastisk lærmann, og den 1. til 8. september arrangeres Stavanger på Skeivå. I den forbindelse har Ole tatt initiativ til å samle flest mulig skeive fetisjfolk til paraden lørdag 7. september.

Paraden starter kl 13:00 med oppmøte kl 12:00. Flere har meldt seg på allerede, blant annet Per Helge som er nyvalgt Mr. Leather Norway 2019. Det er plass til flere i paraden - bli med!

Etter paraden vil du finne gjengen i Pridepark. Kom gjerne bortom og slå av en prat. Det vil også arrangeres et privat vorspiel i løpet av helgen. For nærmere info om paraden og vorspiel ta kontakt med Ole på mail: ole.bradli@lyse.net, eller via profilen Ole-78 på Gaysir
skeivano

Berlin Folsom - sees vi?

Enkelte anser Berlin Folsom 11. til 15. september som Europas største fetisj event. SLM Oslo avholder ingen fester denne helgen da omtrent «alle» er i Berlin.

Skulle du likevel savne nordmenn i Berlin eller vil benytte anledningen til å bli nærmere kjent, så arrangerer Georg en liten «Norwegian Gathering» fredag 13. september kl 17:00. Vi møtes i fetisjantrekk for godt drikke og hyggelig prat

Et hjørne på Blond Bar er reservert for oss (ligger «midt i smørøyet» for de som ikke er kjent). Adressen er Eisenacher Straße 3A. Georg kan nås via mail: angelu@gmx.net
705392_55ab22c030bf48ce8735c1c58a1c3a61

Oslo Fusion Mixed Party SLM fredag 20. september

For 3. gang arrangerer SLM Oslo i samarbeid med Oslo / Fusion Film Festival fest for alle. Uansett kjønn, legning eller fetisj er du velkommen denne kvelden.

Mixed festene til SLM Oslo har fått ry på seg for å være blant de absolutt beste fetisj festene i Norge. Utsolgt og fullt hus under Oslo Fetish Pride forteller sitt! Ta med en venn(inne) eller flere og utforsk baren og ikke minst kjelleren på Norges mest spennende klubb.

Ingen dresskode, men fetisj er høyt verdsatt. Et begrenset antall billetter er lagt ut for salg, se lenke: https://slmoslo.no/links/oslofusion2019
of-p-2019

Fetish Café søndag 22. sept. med tilbud fotografering

Etter gjenoppliving av Fetish Café under Oslo Fetish Pride har vi etter flere oppfordringer satt opp et par til i løpet av høsten. Første blir søndag 22. september kl 14:00 til 18:00. Baren og kjelleren er åpen som vanlig, i tillegg til servering av enkle kaker og kaffe.

Videre har vi et tilbud til alle medlemmer av SLM Oslo denne formiddagen: - I «videorommet» vil det være en fotograf fra SLM som mellom 14:30 og 17:00 tilbyr å ta bilder til profiler eller annet. Her har du muligheten til å få proffe bilder helt gratis! (Fotografering vil foregå i avgrenset område, eget kamera/mobil er ikke tillatt).

Gratis inngang, ingen kleskode, men oppfordrer alle til å tenke maskulint og fetisj. Garderoben er bemannet. Se lenke for for mer info og vilkår i forbindelse med fotografering.

https://slmoslo.no/event/fetish-cafe-2/

Neste Fetish Café er satt opp søndag 1. desember. Da med kunst- og bruktmarked.

Kommende arrangementer

SLM Ung

Mer informasjon

Klubbkveld

Mer informasjon

Gummi

Mer informasjon

Pisskveld

Dette er kvelden for de som liker piss, enten som aktiv eller passiv. Kjelleren gjøres klar for diverse piss aktiviteter, baren stiller med rikelig påfyll av drikke! Ingen kleskode, men tenk praktisk! Mulighet for å skrifte i garderoben / dusj tilgjengelig. CC 200/100 Aldersgrense 20 år OBS: Siste innslipp kl 01:00

Mer informasjon

Klubbkveld

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
instagram website email twitter facebook 
SLMlogo_SV_new_sq