slmlogo-mail

Fotofriday fredag 8. november kl 20:00 - 23:00

Trenger du tøffe bilder av deg selv til dine profiler, instagram, twitter eller annet? Nå kan du benytte SLM sine lokaler til å knipse bilder i ditt beste gear i Norges råeste lokaler.

Tilbudet gjelder KUN for medlemmer og er gratis. Det blir en litt annerledes kveld, med mer lys, lavere musikk og fokus på kult gear og bilder. Baren er åpen som vanlig.
photo

Artcic Pride Fetish Meeting fredag 15. november kl 21:00

slmtos
SLM Oslo inntar Tromsø! I forbindelse med at Per Helge (Mr Leather Norway 2019) arrangerer Arctic Pilot, lærfestifval med deltakere fra hele Europa, hiver SLM Oslo seg på. Vi sørger for en skikkelig fetishfest Tromsø aldri har sett maken til!

Utestedet Garasjen er leid for kvelden, DJ K-PAXian tar turen og styrer musikken, samt lærmenn fra hele Europa har meldt sin ankomst!

Les mer om Arctic Pride Fetish Meeting og Artic Pilot HER

Norges største nakenfest?

Årets siste nakenfest går av stabelen fredag 22. november kl 22:00. Disse festene er blant de mest populære på SLM. Hittil i år har i underkant av 500 deltatt, og noen påstår at dette må være Norges største nakenfest for menn.

Lokalene varmes opp og baren stiller med godt drikke. Ta med en kompis og ha en heftig natt!

Folsom Europe - stor delegasjon fra SLM Oslo

Riktignok en liten stund siden, men i september ble Europas største fetish event avholdt i Berlin.

Mange nordmenn tar også turen, og for første gang avholdt SLM Oslo en liten sammenkomst. «Reiser ikke til Berlin for å møte nordmenn» er det enkelte som sier, men likevel hadde i overkant av 20 personer funnet tid til å møtes for en hyggelig prat.

Tusen takk til Georg som tok initiativet. Vi satser på suksess også neste år!

slmberlin

Kortnytt

Julebord for de frivillige fredag 29. november. Det blir julebord for de som har stilt opp for klubben i år. Har du vært frivillig og ikke mottatt invitasjonen, send en epost til frivillig@slmoslo.no så får vi rettet det.

Innkreving kontingent 2020 sendes på egen mail medio november. Husk at kontingenten er et meget viktig bidrag til økonomien til SLM. Medlemmer får redusert inngangspris på festene, i tillegg får du som medlem 10% rabatt på DuoShop, Pinpoint Piercing og enkelte First hotel i Oslo.

Generalforsamling 2020 avholdes lørdag 21. mars kl 21:00. I henhold til vedtektene skal forslag være styret i hende innen 1. desember. Send mail til sekretaer@slmoslo.no hvis du har forslag som skal fremmes på generalforsamlingen.

I forbindelse med Verdens Aids dag søndag 1. desember har styret besluttet at inngangspengene fra Klubbkvelden lørdag 30. november i sin helet doneres til organisasjonen HIV Norge.

Fetish Café søndag 1. desember med kunst- og bruktmarked kl 14:00 - 18:00. Dette er dagen hvor du kanskje kan få solgt gear du vil bli kvitt, eller muligens her du gjør kupp og finner lærbuksen du har siklet på til en billig penge. HIV Norge vil også være til stedet og ha stand.

Kommende arrangementer

Fotofriday

8. november @ 20:00 - 23:00

Mer informasjon

FistFuck

9. november @ 22:00 - 03:00

Mer informasjon

NY Arctic Pride Fetish Meeting

15. november @ 21:00 - 01:00

Mer informasjon

Klubbkveld

16. november @ 23:00 - 03:00

Mer informasjon

Naken

22. november @ 22:00 - 03:00

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
instagram website email twitter facebook 
SLMlogo_SV_new_sq