slmlogo-mail

Suksess i Tromsø

Nordlyset bidro til fantastiske opplevelser under Arctic Pilot som ble arrangert av Per Helge 13 - 17. november. Lær- og fetisjmenn fra hele Europa hadde funnet veien til Tromsø og satte sitt preg på pride paraden og byen ellers i løpet av uken.

I samarbeid med Per Helge arrangerte SLM Oslo en fetisjfest på fredagen hvor de lokale og langveisfra møttes til hyggelig samvær. Dette vil bli gjentatt neste år.

gruppe-nordlys-tromso

Presidenten oppsummerer året

I forbindelse med utsendelse av kontingent for året 2020 hadde redaksjonen en liten samtale med Marius.

- Jeg er stolt av styret og det tilbudet vi har skapet det siste året. Jeg håper alle ser verdien av å ha et slikt sted som SLM Oslo, hvor man kan leve ut sine fetisjer og være en del av et verdifullt broderskap, sier Marius.

Les hele intervjuet med Marius HER.
Marius (2 of 3)

Julebord for frivillige vel gjennomført

Ca 20 frivillige fant veien til SLM Oslo fredag 29. november og årets julebord. Kjelleren var ryddet og langbord satt opp, samt rikelig med mat var bestilt.

-Året 2019 har vært et rekordår på alle måter. Vi har blant annet aldri før arrangert så mange fester i løpet av et år. Dette hadde selvsagt ikke vært mulig uten en fantastisk dugnad av alle de frivillige. Så et skikkelig julebord som takk for innsatsen er absolutt på sin plass, sier Marius, President i SLM Oslo.
julebord

Festene fra januar og utover skal bemannes

Benytt lenken og sett deg opp på de festene du har lyst og anledning til å stille på vakt. Fristen for å sette seg opp er 15. desember. Du vil innen rimelig tid få tilbakemelding på hvilke fester du skal jobbe.

Lenke til skjema finner du på https://frivillig.slmoslo.no/

Kontingenten for 2020 forfaller 10. desember

For en tid tilbake ble mail sendt til alle medlemmer med innkreving kontingent kr 700, forfall 10. desember.

Husk at som medlem får du redusert pris på alle fester. Også enkelte fester med gratis inngang, og kun for medlemmer. Videre er det 10% rabatt på DUO Shop, Pinpoint piercing og et par First hoteller i Oslo.

Kontingenten kan betales inn på konto 1503.81.78447 eller ved å vippse til 529 251 (SLM Oslo Medlem). Husk fullt navn og ta med medlemsnr. hvis du har det for hånden (se medlemskort).

78222148_582339635917287_7688541988748001280_n

Kortnytt

SLM Oslo donerer kr 6 540 til HIVNorge
I anledning Verdens Aidsdag 1. desember besluttet styret at alle inngangspengene fra festen kvelden før samt inntekter fra salg av røde sløyfer i lær skulle doneres til organisasjonen HIVNorge.
I tillegg hadde HIVNorge stand på Fetish Café som ble avholdt søndag 1. desember.

Vellykket Fetish Café
Mange fant veien til Fetish Café søndag 1. desember. I tillegg til at baren og kjelleren var åpen som vanlig, ble det avholdt kunst- og bruktmarked. Lokalene var fylt opp av brukt gear og kunst, og en rekke gjenstander skiftet eiere i løpet av formiddagen. Flere caféer vil bli satt opp i 2020

Garderoben nesten sprengt
Det var nære på at dørene ble stengt for flere gjester i forbindelse med Nakenfesten 22. november. Over 100 menn fant veien til SLM denne kvelden, og kapasiteten i garderoben ble satt på prøve (det er mye klær som skal oppbevares). Neste nakenfest er lørdag 11. januar kl 22:00. Vær tidlig ute skal du være sikker på å få slippe inn.

Gratis inngang lørdag 28. desember
Vi prøver oss med en Klubbkveld i romjulen, og i den anledning blir det gratis inngang for alle medlemmer som har betalt kontingenten for 2020. Ta deg fri fra julemat og familiestress og slå deg løs på SLM Oslo!

Kommende arrangementer

Klubbkveld

4. januar @ 23:00

Mer informasjon

Naken

11. januar @ 22:00

Mer informasjon

SLM Ung

17. januar @ 23:00

Mer informasjon

Klubbkveld

Mer informasjon

Leather Night - Gratis inngang for medlemmer!

Vi lanserer denne fredagen en ny temafest på SLM Oslo: - Leather Night! Som navnet tilsier, dette er festen hvor kleskoden er lær!  Finn frem ditt tøffeste lærantrekk og bli med på å sette preg på SLM Oslo denne natten! Gratis inngang for medlemmer som har betalt kontingent for 2020. Dresskode lær (streng kleskode) Dørene åpnes kl 23:00 CC 170 …

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
instagram website email twitter facebook 
SLMlogo_SV_new_sq