slmlogo-mail

T-Skjorter til salgs

Nå har vi endelig fått våre egne t-skjorter. Skjortene er trykket i svart, og finnes i størrelsen fra small til 4X-large. Prisen er kr 180 og du får kjøpt den i garderoben på SLM.

Vi selger dessverre ikke over nett / sender i posten.
tskjorte

DuoRama 21. februar – fetishfest for alle!

I samarbeid med vår hovedsponsor DUO Shop arrangerer vi fetishfest for alle på SLM Oslo fredag 21. februar.

Uansett kjønn, legning eller fetish er du velkommen til denne festen. Her blir det DJ, dansegulv og mye mer. Kjelleren er åpen som vanlig, og DUO Shop har goodiebags til de 25 første som kommer!

Billetter er allerede lagt ut for salg. Begrenset antall plasser så her må du sikre deg. Du får også 20% rabatt hos DUO Shop ved fremvisning av billett. Billetter kjøper du HER
duorama

Vinn en lærjakke verdi kr 7.700 eller gavekort kr 1500!

Per Helge vant en lærjakke til ca kr 7.700 fra MrB da han ble kåret til Mr Leather Norway. Denne har han besluttet å donere til et nytt medlem under 35 år som verver seg fra nyttår og innen 27. juni!

- Jeg ønsker å inspirere unge menn til å leve ut sine fetisjer, og jeg håper dette kan gi litt ekstra motivasjon til å komme seg inn i SLM Oslo og miljøet, samt muligens få seg en skikkelig tøff ny lærjakke til lærgarderoben, forteller Per Helge. STOR takk til Per Helge og DUO Shop som har donert gaven.

I tillegg vil det for de over 35 år som verver seg fra nyttår og frem til 27. juni være med i trekning av gavekort kr 1500 hos DUO Shop. Trekningen av jakke og gavekort vil skje på siste festen under Oslo Fetish Pride i juni.
perhelge-jakke

Kalenderen for hele 2020 lagt ut

Nå har du ingen grunn til å gå glipp av en fest på SLM Oslo. Kalenderen for hele 2020 er nå lagt ut, og ca 70 fester er satt opp i løpet av året!

Nytt i 2020 er blant annet Leather Night, dette er festen hvor kleskoden er kun for de i lær. I tillegg prøver vi oss med en Brakkefest 13. mars, dette er for gutta som liker militæruniformer.

Sjekk ut kalenderen for 2020 her.
432997_63b8f03c8605414c90973759afd127f2

Kortnytt

Generalforsamlingen står for tur 21. mars, og i den forbindelse etterlyser valgkomiteen kandidater til styret. Kunne du selv tenke deg å bli styremedlem, eller kanskje har et tips om noen som kan egne seg, ta (uforplitkende) kontakt med valgkomiteen på mail: valg@slm-oslo.no

Nakenfesten 11. januar kl 22:00 er den første av 7 nakenfester i år. Møt opp tidlig skal du være sikker på å få slippe inn. Garderoben og lokalene har begrenset kapasitet, og ved forrige nakenfest med over 100 deltakere var det nære på at døren ble stengt for flere gjester.

Leather Night 24. januar er en ny temafest vi lanserer i 2020. Dette er festen for lærgutta. Finn frem ditt tøffeste lær! Streng kleskode. Denne kvelden gratis for medlemmer som har betalt kontingent for året 2020.

Planleggingen av Oslo Fetish Pride er allerede i gang. Arrangementet går av stabelen samtidig med Oslo Pride i juni, og SLM Oslo arrangerer hele 5 fester pluss Fetish Café. I tillegg vil vi ha stand i Pride Park, delta i paraden og i enkelte debatter. Det blir også kåring av Mr Leather Norway 2020 under hovedfesten Haraball. Hold av 20. til 27. juni! Mer info kommer.

Kommende arrangementer

AVLYST Klubbkveld

Mer informasjon

AVLYST Sportstøy/Sneakers

Vi hyller gutta som liker Sportstøy og Sneakers! CC 150/80 Aldersgrense 20 år

Mer informasjon

AVLYST Klubbkveld

Mer informasjon

AVLYST Naken

Mer informasjon

AVLYST Pride Opening

Dette er SLM Oslo sin første fest under Fetish Pride. Vi starter med et brak, og setter standarden for Oslo Fetish Pride 2020. La heftige rytmer fra anlegget inspirere deg til å utforske kjelleren, eller hva med godt og kaldt drikke i baren sammen med likesinnede?

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
instagram website email twitter facebook 
SLMlogo_SV_new_sq