Scandinavian Leather Men Oslo

REKORDSTOR FORHÅNDSINTERESSE

Under Oslo Pride har SLM samlet sine arrangementer under paraplyen Oslo Fetish Pride, og aldri før har det vel vært større interesse for SLM sine arrangementer under Pride!

Mixed Party torsdag 20. juni ble raskt utsolgt, noen få billetter legges ut for salg i døren. Billettene vil la ut til hovedfesten Haraball fredag 21. juni ble også revet vekk. Vi utvider kapasiteten på Haraball og legger ut 50 nye billetter tirsdag 11. juni kl 20:00
Til de andre festene er det kun billettsalg i døren.

Se ellers slmoslo.no/pride for info om Oslo Fetish Pride og siste nytt!
Banner Oslo Fetish Pride 2019

FETISH CAFE MED BRUKTMARKED

Søndag 15. juni relanserer vi Fetish Café på SLM! Dette var en stor suksess for en del år tilbake. Kakene og kaffen er klar, samt baren er åpen. Ingen kleskode, gratis inngang og en avslappet atmosfære. Kjelleren er også tilgjengelig til å utforskes. Kanskje dette er muligheten du skal benytte til å besøke SLM for første gang?

Det vil også arrangeres et lite bruktmarked. Har du noe du vil selge, eller kanskje er på utkikk etter å kjøpe noe er dette anledningen.

Dørene er åpne 1500 - 1800. Kun for menn.
Nærmere info om Fetish Cafe finner du her
bilde fetish cruise

STEM FREM MR LEATHER NORWAY 2019

Hvem skal representere Norge under den internasjonale Mr Leather konkurransen i Chicago? Dette kan du være med på å stemme frem under Haraball fredag 21. juni.

Hele 5 flotte kandidater har meldt seg, her blir det tøff konkurranse! Kandidatene presenterer seg under Haraball kl 22:30 før det skal stemmes. Vinneren blir annonsert kl 23:30. Det vil også være en jury som intervjuer kandidatene på ettermiddagen.

Sjekk ut kandidatene
Mr. Leather Norway kandidatene

DELTA I PARADEN

Gjør som 40.000 andre og gå i paraden! SLM Oslo har deltatt siden 1991, og de siste årene har vi fått mye oppmerksomhet for lærflagget på 50 kvm. vi har med oss.

Vær et forbilde! - Bli med og bidra til å bryte fordommer mot fetisjer! Det er ikke mer enn 1 år siden WHO fjernet bl.a. fetisjisme som diagnose.

Oppmøte Grønland lørdag formiddag. Nærmere sted og tid vil bli annonsert så raskt dette foreligger fra Oslo Pride.
parade

BESØK SLM I PRIDE PARK

Også i år har vi stand i Pride Park! Legg turen innom, slå av en prat, bli kjent - eller delta i en spennende konkurranse og vinn gavekort fra DUO shop til kr 1.000!!
Bilde-Pride-stand-2018

Kommende arrangementer

SLM Ung

Mer informasjon

Klubbkveld

Mer informasjon

Gummi

Mer informasjon

Pisskveld

Dette er kvelden for de som liker piss, enten som aktiv eller passiv. Kjelleren gjøres klar for diverse piss aktiviteter, baren stiller med rikelig påfyll av drikke! Ingen kleskode, men tenk praktisk! Mulighet for å skrifte i garderoben / dusj tilgjengelig. CC 200/100 Aldersgrense 20 år OBS: Siste innslipp kl 01:00

Mer informasjon

Klubbkveld

Mer informasjon

Sportstøy / Sneakersparty

Vi hyller gutta som liker Sportstøy og Sneakers! CC 150/80 Aldersgrense 20 år

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
facebook instagram website email