slmlogo-mail
Kjære venn, takk så mye for hjelpen i år.

Vanligvis viser vi vår takknemlighet til frivillige med et heftig julebord i fine kjelleren vår men det ble ikke noe julebord i år. Julebordet på SLM er det jeg desidert savner mest!
Nå ser det heldigvis ut som det går rette veien, så neste år blir det julebord, det er så sikkert som det går an!

Noe av det første vi vil gjøre så snart det blir mulig er å invitere til en samling for frivillige. Vi gleder oss til å se dere alle igjen.

Ikke minst, tusen hjertelig takk for støtten din i året som har gått. I et ekstraordinært år som dette, hvor det har vært med stort fall i de faste inntektene, da kommer gaver til klubben godt med. De hjalp oss over kneika etter at alle inntekter skrumpet inn og frem til at det var klart at klubben ville få offentlig støtte. Videre har gavene gjort det mulig for klubben å gjennomføre nødvendig planlagt vedlikehold.

For styret har de mange gavene vært en ekstra moralsk støtte. De har, sammen med hilsener fra medlemmene, bekreftet at klubben har vært savnet, og gitt mening til å fortsette styrearbeidet.

Det er takk til deg at vi kommer til å fortsette å eksistere videre i gode tider.
Uten deg er det ingen klubb.
2020 ble ikke slik som forventet, det er det lite tvil om. For SLM har situasjonen vi alle står i ført til at klubben har lagt ned så godt som all aktivitet, for første gang på over 30 år. Under AIDS-krisa på 1980-tallet ble klubben formelt nedlagt, og det tok nesten to år før den var tilbake på bena. Denne gang er situasjonen likevel ganske annerledes. Vi har søkt støtte i alle tre rundene med korona-støtte til frivillige foreninger, og fått innvilget støtte i alle runder. Vi fikk to måneder med inntekter før vi måtte stenge ned, det kom godt med. Generalforsamlingen ble utsatt, men det sittende styret stilte sporty opp og satt på overtid.
WhatsApp Image 2020-12-20 at 17.23.16
72251602_926463134407737_2816892573535174656_n
For første gang ble generalforsamlingen gjennomført som nettmøte, men det fungerte heldigvis greit. I år skulle for første gang en Mr. Leather Norge stå på scenen og delta i Mr. Leather International i Chicago, men slik ble det ikke. Siden Mr. Leather Norge 2020 også måtte avlyses får Per Helge sitte på tronen ett år ekstra.
Pride ble i år sterkt redusert, men heldigvis fikk vi mulighet til å ha åpent med uteservering i Nedre Slottsgate på lørdagen i Prideuka. Med vising av den digitale pride-paraden på storskjerm, og med (for første gang på SLM?) matservering, i godt samarbeid med våre naboer, Dubliner, ble det en vellykket gatefest.

En gledelig overraskelse våren 2020 var at SLM ble kåret som årets Æresbamse av den Norske Bamseklubben. Som begrunnelse uttalte bl.a. Æresbamsekomitéen at SLM var et forbilde for Bamseklubben, hvor de særlig la vekt på hvordan SLM i enda større grad enn Bamseklubben er drevet av frivillighet. Å få en slik utnevnelse lyste opp i en ellers traurig periode.
Selv fikk jeg og Kent gleden å delta på Bamseklubbens Pride picnik på Ekebergsletta, hvor vi fikk overrakt Æresbamseprisen av Statsminister Erna Solberg. Dette gav klubben publisitet i en sjelden målestokk. Vi ble intervjuet av NRK og NTB, kom på Dagsrevyen og en rekke lokal og regionalaviser publiserte NTB intervjuet.

IMG_1789
I høst har vi dratt i gang flere dugnader for å gjøre høyst nødvendig vedlikehold av klubblokalene. Det er derfor blitt svettet godt i Nedre Slottsgate i høst likevel, om enn ikke som vanlig (og selvsagt i henhold til smittevernregler!)
På tampen av året fikk vi den triste beskjeden at Svein Skeid var død. Svein var en av de siste av gamlegutta som har vært aktiv i klubben siden nesten starten. Få personer har betydd så mye for både klubben, men også det videre BDSM og fetisj-miljøet som ham, både her hjemme og internasjonalt. Sveins arbeid, både for SLM, og for friskmeldingen av BDSMere og fetisjister har vært enormt. Han vil etterlate seg et stort tomrom. Svein vil fortsatt stå som en inspirasjonskilde for styret i lang tid.
SveinSkeidVGpluss
Å ta vare på klubbens historie er noe som styret vil jobbe videre med i året som kommer. Dette er noe som også Svein var veldig opptatt av. I 2022 er det skeivt kulturår, og vi nærmer oss etterhvert også klubbens 50 års jubileum om noen år. Alle som måtte ha gamle minner, bilder, flyers, plakater eller annet som de vil dele bees kontakte styret.
Når SLM kan ha gjennåpningsfest vet vi ennå ikke, men vi kan love trøkk og god stemning, vi har mye å ta igjen!!

Styret vil med dette ønske dere alle en God Jul og Godt Nytt År,

Skrivet på vegne av styret av President Marius.

-Styret
Kent, Gorm, Helgi, Heming, Mathias, Tore og Marius
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
facebook instagram website email