SLM Logo

Nyhetsbrev fra Scandinavian Leather Men Oslo

SLM Oslo hadde en helt fantastisk pride med mange besøkende både på klubben og på standen i Pride park. Tusen takk til alle som bidro. Siden sist har vi også hatt et par nakenfester og gummifest sist lørdag. På gummifesten fikk de som ønsket teste ut hvordan det er å ligge i en vakumseng, det nærmeste man kommer vakumpakking.
Denne høsten er full av godbiter for fetisjinteresserte menn i Oslo. En av de største nyhetene er Oslo Leather Weekend, en helg hvor vi har samlet en rekke lær- og fetisjrelaterte arrangementer. Fredag er det førvisning av Tom of Finland, med påfølgende afterparty på SLM. Lørdag er det Tom's night på SLM, en glimrende mulighet til å ta ett av kunstverkene til Tom og gjøre det til virkelighet. Vi avslutter på søndag med Leather SociaI på Ett Glass.
Oslo Leather Weekend
SLM er, som du sikkert vet, drevet på frivillig basis, og alt vi gjør krever at noen stiller og gjør en innsatts for klubben. Hvis du har en helg eller to hvor du kan stille opp i høst, trykk på knappen under, meld deg som frivillig og kryss av for når det passer for deg.

Kommende arrangementer

19 august @ 23:00

Klubbkveld

2 september @ 23:00

Klubbkveld

16 september @ 22:00

Bear Cave

22 september @ 18:00

Førvisning Tom Of Finland

22 september @ 22:00

Afterparty Tom Of Finland

23 september @ 23:00

Tom’s night

DuoShop søker medarbeider

Kunne du ha tenkt deg å jobbe på en av Norges største forretninger for erotiske artikler, sko, undertøy og fetisj, samt en Mister B Shop-In-Shop, så har du muligheten nå. DuoShop søker etter en ny medarbeider, og har du kjenskap til Mister B's produkter er det en fordel.

Les mer om stillingen her: https://www.finn.no/101785290
images_icons_toe
facebook instagram website email
MailPoet