slmlogo-mail

Kåring Mr. Leather Norway 2020

Er du neste Mr. Leather Norway? Under Fetish Pride i juni og hovedfesten Haraball skal Mr. Leather Norway 2020 kåres (stemmes frem av gjestene og jury).

Vinneren får i tillegg til tittelen Mr. Leather Norway 2020, reisestipend kr 20.000 til den internasjonale finalen i Chicago i mai 2021.

Frist for påmelding er 31. mars. Se mer info og påmelding HER

Ærespris til SLM Oslo!

På årsmøte til Den Norske Bamseklubben i begynnelsen av mars ble SLM Oslo kåret til «Årets æresbamse». Dette er en pris som deles ut til personer eller organisasjoner som har gjort en ekstra innsats for Bamseklubben.

I begrunnelsen for utnevnelsen pekes det blant annet på at SLM Oslo er et forbilde når det gjelder frivillighet og synlighet, blant annet under Pride paraden i Oslo. Videre at SLM Oslo er en svært viktig del av homselivet i byen.

- Dette var overaskende og svært hyggelig å høre, var den første reaksjonen til Marius, President i SLM Oslo.
- Jeg ser på dette som en fantastisk anerkjennelse til alle fetisjmenn som er tilknyttet SLM Oslo, samt en flott honnør til styret og frivillige som stiller opp. Dette var utrolig gledelig, og tusen takk til Bamseklubben, avslutter Marius.

Selve prisen deles ut under Oslo Pride i juni.
Norwaybears-Logo-1062x1062-no-white-border

Brakkefest fredag 13. mars - gratis for medlemmer.

Vi prøver noe nytt. Flere har etterspurt temafest for de som tenne på barske menn og gutter i militær- og politiuniform, og fredag 13. mars så skjer det endelig!

Antrekket er altså militær- og politiuniform. Sykepleier, lege, pikkolo er dessverre ikke innenfor. Er man i tvil om man har korrekt antrekk, send en mail til president@slmoslo.no som vil svare ved første mulighet.

Festen er gratis for medlemmer som kan fremvise gyldig medlemskort. Blir dette en suksess settes det opp flere brakkefester fremover!
89202680_554460065160095_8508357911620091904_n

Happening frivillige fredag 27. mars

Som nevnt før: - ingen frivillige = ingen SLM Oslo. Vi gjentar suksessen fra i fjor og hyller de frivillige med pizza og drikke på klubben, før vi drar på Latter og får med oss show på Klubbscenen.

Alt finansieres av tips mottatt i baren. Så husk på det neste gang du betaler i baren, gi litt ekstra så får de frivillige også noe igjen for det.

Lenke påmelding for de frivillige.

Lyst til å være frivillig? Meld deg på HER
Latter-logo

Kortnytt

Minner om Generalforsamling lørdag 21. mars kl 21:00. Innkalling med sakspapirer er sendt ut på mail til medlemmer medio februar (sjekk evt. spamboksen om du ikke har mottatt noe). Etter årsmøte er det vanlig Klubbkveld fra kl 23:00

DuoRama en suksess! Fredag 21. februar arrangerte SLM i samarbeid med DUO Shop mixed fest for alle, DuoRama. Billettene var utsolgt nesten 2 måneder i forveien, og med fullt hus og god stemning konkluderer vi med at dette var en suksess! Neste Mixed fest er under Pride, torsdag 25. juni. Følg med for salg av billetter.

Mange nordmenn legger påsketuren til Berlin, hvor flere tusen fetishfolk fra hele verden samles. Georg har tatt initiativ til en liten Norwegian Gathering Berlin, torsdag 9. april kl 17:00 - 19:00 på Blond bar, Eisenacher str. 3A. Under Folsom i september var det ca 25 som måtte opp, blir vel neppe færre i påsken!

Kommende arrangementer

AVLYST Klubbkveld

Mer informasjon

AVLYST Sportstøy/Sneakers

Vi hyller gutta som liker Sportstøy og Sneakers! CC 150/80 Aldersgrense 20 år

Mer informasjon

AVLYST Klubbkveld

Mer informasjon

AVLYST Naken

Mer informasjon

AVLYST Pride Opening

Dette er SLM Oslo sin første fest under Fetish Pride. Vi starter med et brak, og setter standarden for Oslo Fetish Pride 2020. La heftige rytmer fra anlegget inspirere deg til å utforske kjelleren, eller hva med godt og kaldt drikke i baren sammen med likesinnede?

Mer informasjon
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
instagram website email twitter facebook 
SLMlogo_SV_new_sq