SLM Logo

Siste nytt fra Scandinavian Leather Men Oslo

Høsten er her, og det er mye å glede seg til på Oslo mest sexy bar. September er stappfull av både snusk og snax på SLM Oslo.
På førstkommende lørdag (2. september) er det klubbkveld fra 23.00. En gylden sjanse til å sjekke gearet før Folsom påfølgende helg! Den 16. september inntar bamsene klubben og det er duket for Bear Cave.

Oslo Leather Weekend

Helgen 22-24. september arrangeres tidenes første Oslo Leather Weekend, en helg hvor vi har samlet en rekke lær- og fetisjrelaterte arrangementer.
Fredag er det førvisning av Tom of Finland, med påfølgende afterparty på SLM. Kjøp billetter til filmen her. Påmelding til festen etter filmen er via Facebook. Den er i regi av Oslo Fusion og er åpen for alle. Lørdag er det Tom's night på SLM, en glimrende mulighet til å ta ett av kunstverkene til Tom og gjøre det til virkelighet. Her gjelder vanlig påmelding via nettsiden vår. Oslo Leather Weekend avsluttes søndag med Leather SociaI på Ett Glass fra 13.00. Siden de trenger å reservere bord så er det påmelding her.
Oslo Leather Weekend

Fotoshoot

Lørdag 30. september er det både klubbkveld og fotoshoot. Klubben trenger nye bilder til plakater og informasjonsmateriell, og har du lyst å stille opp er du hjertelig velkommen. Vi holder på 11.00 og utover. Klubbekvelden er , som vanlig, fra 23.00. Send en epost til informasjonssekretaer@slmoslo.no hvis du er interessert i å delta på fotoshoot. Som takk for hjelpen får du gratis inngang på festen samme kveld og kopier av bildene av deg.
SLM er, som du sikkert vet, drevet på frivillig basis. ALT vi gjør krever at noen stiller og gjør en innsatts for klubben. Hvis du har en helg eller to hvor du kan stille opp i høst, trykk på knappen under, meld deg som frivillig og kryss av for når det passer for deg.

Kommende arrangementer

Klubbkveld September
2 september @ 23:00

Klubbkveld

16 september @ 22:00

Bear Cave

22 september @ 18:00

Førvisning Tom Of Finland

22 september @ 22:00

Afterparty Tom Of Finland

23 september @ 23:00

Tom’s night

30 september @ 11:00

Fotoshoot

30 september @ 23:00

Klubbkveld

DuoShop søker medarbeider

Kan du tenke deg å jobbe i en av Norges største forretninger for erotiske artikler, sko, undertøy og fetisj? Frister det å selge sexy artikler fra norges eneste Mister B shop-in-shop? DuoShop søker etter en ny medarbeider, gjerne deg med kjennskap til produkter fra Mister B.

Les mer om stillingen her: https://www.finn.no/101785290
images_icons_toe
facebook instagram website email
MailPoet