slmlogo-mail

Gjenåpning av SLM

Nå har klubben vært stengt i over et år. Vi har likevel vært veldig heldig og fått støtte for tapt inntjening fra staten. Dette har gjort at vi har kunne beholde lokalene og planlegge for gjenåpning. Nøyaktig tidspunkt er alt for tidlig å komme med, men når vi får lov til å åpne står vi klare.

For noen uker siden fikk vi arrangert generalforsamling digitalt. Der ble blant annet nytt styre valgt. Marius fortsetter som president, med et styre bestående av Gorm og Kent og Mathias, Helgi, Heming og Ole i arbeidsutvalget.
grasrot

Men Lenka var ikke død

I anledning 45 års jubileet til SLM Oslo i år kommer en ny utgave av Lenka, litt større en Lommelenka som vi har laget de siste årene. Dette blir nummer 55 i rekken over utgaver, og skal ta for seg historien, fremtiden og masse imellom.

Vi ønsker å komme i kontakt med medlemmer for å intervjue dem om hva SLM har betydd for dem. I tillegg tenker vi å ha tidenes hjemme-hos-reportasje. Så om det er noen som har lyst å vise frem lekerommet så kommer vi gjerne på besøk. Det er ikke størrelsen det kommer ann på, men stemningen.

Hvis du skulle sitte på noe gammel informasjon fra eller om SLM, er vi veldig interessert i dette. Video, bilder, tekster, hva enn det måtte være så ønsker vi at dere tar kontakt med oss, både for denne utgaven av Lenka, men også fordi styret ønsker å samle mest mulig av historien vår frem mot 50 års jubileet i 2026!

Ta kontakt med oss på lenka@slmoslo.no
IMG_3799-1
images_icons_toe
Duoshop
Helseutvalget
instagram website email twitter facebook 
SLMlogo_SV_new_sq