Kunstutstilling «IRL Cruising /1 m away»

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kunstutstilling «IRL Cruising /1 m away»

26. september @ 13:00 - 19:00

SLM Oslo (Nedre Slottsgate 2E) åpner sine dører i to uker til et annerledes konsept enn vanlig, en kunstutstilling fra Guðmundur Helgi Arnarson. Det er hans første egenutstilling, hvor han skal vise metallkunst, skulpturer og smykker og en del performance også.
Utstillingen skal holde seg til dagens Korona regler, vernissagen skal skje utenfor lokalet i fritt luft, det blir begrenset antall mennesker innenfor lokalet, registrering av besøkere og rikelige mengder av antibac blir tilgjengelig. Siden masker er gøy, kjekke og nyttige da er de hjertelig anbefalt.
Vanligvis har SLM Oslo en aldersgrense, inngangspris og kleskode men det gjelder ikke for denne perioden, utstillingen er åpen til folk i alle alder, alle kjønn, i hva slag klær de ønsker (Men ha på deg klær du, nakenhet er ikke lov, beklager).
Vi gleder oss til å se dere og vær velkommen!
Guðmundur Helgi Arnarson (f.1993) er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo i medium og materialbasert kunst (2020), tok utveksling til Eesti Kunstiakadeemia i Tallinn (2019) og studerte kunstfag på Kunstskolen i Bergen (2017). Han er medlem i Perfomance Art Oslo siden 2020 og medlem av SLM Oslo siden 2017.

Detaljer

Dato:
26. september
Tid
13:00 - 19:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Guðmundur Helgi Arnarson

Sted

SLM Oslo
Nedre Slottsgate 2 E
Oslo, Oslo Norge
+ Google-kart