Fester

Klubbkveld

Klubbkvelder har vi ca annenhver helg. De er de festene vi har som er åpen for alle fetisjer og aldre. Vær sosial i baren og ha det gøy i kjelleren.

Noen ganger har vi temaer på klubbkveldene, bondage, puppy play, spanking og lignende. Det betyr at vi legger tilrette for disse aktivitetene,  men du trenger ikke å ha denne interessen for å ta turen til oss.

Gummi

Gummifestene på SLM holdes for deg som tenner på gummi, neopren, pvc og/eller regntøy som vil tilbringe en svett og våt kveld med likesinnede hos oss. Når gummifolket samles er det stor aktivitet ved badekaret. Du skal nok se at du finner både en og tre som vil ha dine edle dråper. Kondomer er tilgjengelig i hele lokalet, men tro likevel ikke at gummi kun på kuken kvalifiserer til deltakelse! Festene holdes utelukkende for gummifetisjister, så «get dressed or og home».

• Gummi
  • 80 / 150 NOK
  • 20 år / 20 years

Naken

Nakenfestene er blant de mest populære festene vi arrangerer!  Som regel blir det to fulle etasjer med nakne menn.  Slapp av i baren eller utforsk kjelleren – her går det hett for seg.  Du vil neppe angre på at du tok turen!

• Festen varer fra 22:00 – 03:00
  • Naken ER naken, men sko er påbudt (joggesko/sneakers/boots ok). Også lov med harness, armbånd eller tilsvarende.
  • Betjent garderobe med mulighet til å skifte  Bankkkort og garderobelapp kan trygt legges igjen i baren
  • Mobiltelefon må legges igjen i garderoben

• Naken
  • 80 / 150 NOK
  • 20 år / 20 years

SLM Ung

Dette er fester for de fra 18 til og med fylte 35 år. SLM Ung er en god arena for å bli kjent med SLM Oslo for deg som er ung og nysgjerrig på fetisj. Her vil du møte likesinnede på din egen alder som møter dine kinks og fantasier med respekt og et åpent sinn.

Mange av våre faste gjester har hatt sitt første møte med SLM på en ung-fest, og det er ikke uten grunn at de kommer tilbake. Slå av en hyggelig prat i baren eller ta turen ned i kjelleren for lek og moro.

Vær forberedt på sjekk av alder ved inngangen.

FistFuck

Dette er kvelden for deg som liker store ting, eller en hånd eller to. Vi rigger opp alt vi har slynger og annet som kan være til nytte.  Baren selger Crisco og alt ligger til rette for en hard økt.

• Festen varer fra kl 22:00 – 03:00 (OBS: Siste innslipp kl 00:30)
  • Still ferdig rengjort
  • Ingen kleskode, men tenk gjerne praktisk og kinky
  • Betjent garderobe, bankkort og garderobelapp kan trygt legges igjen i baren.