PRIDE: – #YourFetishFamily

PRIDE: – #YourFetishFamily

PRIDE: – #YourFetishFamily

Det er en stolt president som presenterer programmet til SLM under Pride i juni. «Alle detaljer er ikke på plass, men vi begynner å få et veldig bra og variert program for Pride» forteller Marius.

I tillegg til stand i Pride Park og deltagelse i paraden på lørdag, blir det 5 fester i regi av SLM i løpet av uken.

Billettsalget har startet
Oslo Leather Pride fredag 29. juni er hovedfesten til SLM. Som tidligere år stenges gaten og lokalene utvides med et stort telt. I år er det DJ K-PAXian som sørger for musikken.

«Han har spilt på tilsvarende fester de siste årene Europa. Under Finlandzation i fjor løftet han nesten taket av, vi satser på like bra stemning fredag 29. juni på SLM!  Her må folk være tidlig ute og sikre seg billetter skal de få med seg festen. Og merk: dette er kvelden for alle fetisjer så sant de holder seg til kleskoden, ikke kun de i lærantrekk» fortsetter Marius.

Videre arrangeres SLM Ung for de mellom 18 og 35, Mixed kveld hvor hunkjønn også har adgang, samt avslutnings- og åpningsfest (link til festene finner du nederst i artikkelen).

Nytt av året er at forhåndssalg av billetter til hovedfesten. Kjøper du før 1. juni får du kr 50,- i rabatt.

Billetter finner du her!

#YourFetishFamily
På festene under Pride uken vil det bli innslag av bondage, spanking og bootshining.

«SLM har opplevd et oppsving i antall besøkende det siste året, og vi ser at slike temaer har blitt veldig populært på festene, så dette vil det også bli mer av fremover» forteller Marius.

I år har SLM laget et eget slagord i forbindelse med Pride: #YourFetishFamily.

Marius utdyper: – «Oslo Pride feirer skeiv kjærlighet og mangfold. En festival hvor alle får være akkurat den man er. Derfor synes vi at #YourFetishFamily er et passende slagord for å få frem hva SLM står for».

Vær med å bidra
Avslutningsvis oppfordrer Marius medlemmer til å melde seg som frivillige til Pride.

«Dette greier vi ikke å gjennomføre uten at medlemmer stiller opp og tar i et tak. Enten om det er på festene, rigging, på stand, vasking eller annet. Vi setter stor pris på alle som kan delta» avslutter Marius.

Meld deg som frivillig HER

Gå til Kalender for hele programmet under Pride.