Om klubben

Scandinavian Leather Men (SLM) ble etablert i Norge i 1976 som en fetisj- og bdsmklubb for homofile menn, inspirert av klubber med samme navn i Sverige og Danmark. Klubben var fra første start en del av et internasjonalt fetisjmiljø.

På midten av 70-tallet dro en gjeng gutter fra Oslo til det aller første Baltic Battle arrangert av SLM Stockholm, samt enkelte tok tog gjennom Europa og DDR til et av de første påsketreffene i Berlin. Tilbake i Oslo bestemte de seg for at dette trengte vi hjemme i Norge og den første klubben for lærhomser ble etablert. Dette skjedde kun fire år etter avkriminaliseringen av homofile og viser hvor raskt samfunnet utviklet seg på 1970-tallet.

Siden 2009 har SLM Oslo holdt til i dagens lokaler rett utenfor murene til gamle Akershus festning. Vi driver vår egen bar med fulle rettigheter og fast løyve. I kjelleren, med røtter fra 1600-tallet, har vi byens tøffeste dungeon. Vi arrangerer fester en til to ganger i uken. Disse spenner fra klubbkvelder, hvor alle fetisjer i kleskoden er velkomne, til temafester for spesifikke fetisjer, som fisting, gummi, sportstøy, piss, bdsm og annet. Annenhver måned skrur vi opp temperaturen og avholder våre stadig mer populære nakenfester.

Våre største arrangementer i løpet av året er klubbens bursdagsfest «Valhall», Halloween-festen «Red Devil» og festene under Oslo Pride. Haraball, på fredagen i prideuken, er det absolutte høydepunktet.

Sjekk programmet og ta turen til den beste klubben i Norge!

Samarbeidsklubber

SLM Oslo er en stolt medlem av Top of Europe, derfor får følgende klubber medlemspris i hos oss:

  • SLM København
  • SLM Stockholm
  • SLM Gøteborg
  • SLM Malmø
  • SLM Aarhus
  • LMC Estonia
  • MSC Finland

I tillegg har vi avtale med Oslo BDSM, som også gir dere medlemmer medlemspris hos oss.