Kleskode

SLM Oslo er en klubb for fetisj- og BDSM -interesserte homofile og bifile menn. Klær og utstyr er en sentral faktor i dette. Vi ser det derfor som viktig at du respekterer kleskoder og fetisjer som SLM Oslo representerer. Parfyme passer ikke på fetisjklubb, så dropp det.

SLM Oslo har følgende kleskoder: Lær, gummi, uniform, sportstøy, skinhead, arbeidsklær, jeans og naken.

Lær


Det svarte tunge læret fra motorsykkelmiljøet det som er utgangspunktet for hele den moderne fetisjscenen. Det kan være motorsykkeltøy, i den klassiske stilen eller moderne motorsykkeldresser – også i andre farger enn sort – ulike typer uniformer sydd i skinn eller en skinnjakke og skinnbukser.

En klassiker er et par svarte chaps (med eller uten jeans under). Svarte boots er en tradisjonell del av lærantrekket, men til et mer cassual antrekk som lærjeans kan også sneakers i lær passe bra.

 

Gummi


Gummi (latex) finnes i mange modeller og design, og passer veldig bra sammen med «våte aktiviteter». Gummi kan være alt fra en tung tørrdrakt til et par små shorts eller en stram t-skjorte. Vanlig utvalg i gummi er bukser, uniformskjorter, bomber-jakker, chaps og bryterdrakter I tillegg har man alt tilbehøret: vadere, gummistøvler, hansker og gassmaske som prikken over i’en. Neopren er også inkludert inn under gummi.

 

Uniform


Hvem kan si nei til en mann i uniform? Uniform kan være uniformer fra militære, politi, eller f.eks vaktselskap. Det som teller er at du ser ut som en autoritet.
Feltuniformer i kamuflasje er et populært antrekk. Moteplagg med kamuflasjemønster går IKKE inn under SLM’s dresscode. Kun ekte uniformer eller replika av ekte uniformer er inkludert.

 

Skinhead

Å være en skinhead forutsetter først og fremst veldig lite hår på hodet. Ytterligere krav er typisk skinheadklær som en poloskjorte fra f.eks Lonsdale eller Fred Perry, eller en rutet skjorte, bleachers og en bomberjakke. Bukseseler og høye støvler med 20-30hull er opplagt.

 

Arbeidsklær

Arbeidsklær/hi-viz fra bygg og anlegg, gjerne godt brukt.

 

Sportsklær

Sportsklær innebærer klær fra tradisjonell maskuline idretter som fotball, rugby, bryting, boksing, sykling etc.

 

Jeans

Om du mot formodning ikke har annet å ha på deg, kan ett par jeans gå an på en vanlig klubbkveld, sammen med en sort polo/T-skjorte eller bedre, -harnes. Bare husk å IKKE kom dynket i parfyme!

 

Naken

Hvis du ikke har noe å ha på, kan du alltid være naken på klubbkvelder (ikke på andre temafester enn naken). Å være helt eller delvis naken er ok på SLM Oslo. Imidlertid bør en alltid ha boots eller sneakers.

 

Puppy

Puppy’s er selvsagt velkomne, både i lær, gummi eller i annet antrekk innenfor kleskoden.

 

Fottøy

Det mest vanlige fottøyet er boots/svarte støvler. Gummistøvler og vadestøvler som en del av gummi (eller andre antrekk), er selvsagt alltid ok. Joggesko er akseptablt dersom de åpenbart inngår som del av et fetisj antrekk, slik som gummi, sport, eller i forbindelse med at man er naken. Sandaler, mokasiner og andre «fine» sko er ikke akseptert.

 

Mixed fester

Av og til arrangerer vi mixed fester hvor folk av alle kjønn og kjønnsuttrykk velkommne. Da er det vanlige forbudet modt kvinnelige antrekker opphevet.

Vakten har det siste ordet

Kleskoden er en retningsgivende for den ansvarlige vakten og medlemmer kan ikke henvise til kleskoden for å kreve adgang hvis vakten mener at antrekket ikke følger kleskode. Dersom et medlem satser på en minimum bekledning i forhold til kleskoden, må han være forberedt på å bli avvist.

Vær oppmerksom på at enkelte temakvelder har en spesiell kleskode, denne alltid må respekteres, f.eks. naken, gummi eller uniform.

Alle typer politiske pins, klistremerker eller lignende som representerer rasistisk, nazistisk, religiøse og ekstremistiske politiske synspunkter, ikke vil bli tolerert på noen arrangementer som holdes i SLM Oslos regi.