Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Må jeg være medlem av SLM Oslo for å delta på festene?
Nei, det behøver du ikke.
Men som medlem betaler du mindre i inngang på festene, samt gjennom medlemskontingenten er du med på opprettholde klubben. Kan du fremvise gyldig medlemskort hos Pinpoint Piercing får du også 10% rabatt på alt du handler der. Du har da fort spart inn medlemskontingenten.


Hvor mye er inngangsprisen?

Inngangsprisen for festene er normalt 80kr stk for medlemmer og 170kr for ikke medlemmer.

Noen gang endres prisen ved behov til spesielle fester.


Når skal jeg komme?

De fleste fester starter kl. 22:00, vi stenger innslipp kl. 01:00. Kom når som helst mellom feststart og 01:00. Men tidspunktene kan variere, sjekk festene.


Er det noen mulighet til å skifte klær?
Ja, det er det. Det er en liten «bås» ved inngangen hvor det er mulig å skifte.


Hvor oppbevarer jeg verdisaker?
SLM har bemannet garderobe hvor du kan henge i fra deg og oppbevare sekker/bager samt verdisaker. Husk at du må ha et betalingsmiddel til baren, og der kan du trygt legge igjen bankkort og garderobelapp, så slipper du å passe på dem i løpet av kvelden.


Jeg har ikke lærantrekk, hva gjør jeg?
Selv om lær er en del av navnet (Scandinavian Leather Men), så er det ikke et absolutt krav på klubbkvelder. Klubbens kleskode inkluderer også gummi/latex, uniformer, skinhead, arbeidstøy og sportstøy.

Les mer om dette i forbindelse med spørsmålet «Forskjell på Klubbkveld og Temakveld» – samt se info om kleskoder HER.


Hva er forskjell på Klubbkveld og Temakveld?
I grove trekk (og vi liker det grovt):

  • Klubbkveldene er for alle fetisjer (lær, gummi, uniform, sportstøy, skinhead, arbeidstøy), og vi har dem som regel hver annen helg. Enkelte Klubbkvelder krydres i tillegg med bondage, spanking eller puppy play. Dog er dette selvsagt ok å utfolde seg med på alle klubbkvelder.
  • Temakveldene er mere spesifikke fetisjer/interesser: – piss, gummi, FF, naken, sportstøy/sneakers, SLM Ung etc. Da er det dedikerte temaer, samt strengere dresskode Du blir for eksempel nektet adgang om du ikke vil gå naken på nakenkveldene, eller om du er over aldersgrensen for SLM Ung (18-35 år).

Se info om de forskjellige festene i kalenderen.


Kan jeg gå naken?
Helt naken er kun tillatt på nakenfester. På klubbkvelder må man ha noe fetisjrelatert på seg. Gjerne harness, eller en passende jock, armbånd eller lærhansker.

Husk at SLM i løpet av året arrangerer flere nakenkvelder, de har blitt meget populære! Se kalenderen.


Hva om jeg møter en kollega?
Da har du en kollega med samme interesse som deg, og som kanskje synes det er like pinlig og forventer samme diskresjon. Snakk sammen og gå eventuelt i kjelleren på omgang hvis du vil slippe å se kollegaen ha heftig sex i slynga. Erfaringsmessig så synes mange det er kult å møte på kjentfolk med samme interesser.

Husk at regelen er at det som skjer på SLM, det forblir på SLM!


Har dere kondomer?
Ja. Helseutvalget sponser SLM med kondomer, glid og engangshansker. SLM Oslo oppfordrer alle til å ta ansvar for egen helse og praktisere sikker sex.


Må jeg ha sex?
Nei. Mange går på SLM for å ta en pils, drink eller mineralvann i baren med likesinnede i sitt deiligste gear. Sex er en mulighet, men er selvfølgelig helt frivillig.


Hva finner jeg i kjelleren?
I tillegg til andre kjekke, kåte og sexy menn i samme æren som deg, så finner du blant annet slynger, et par båser, badekar og noen trange ganger. Deler av kjelleren kan dateres tilbake til 1600 – tallet, og det er mye historie i veggene!


Hvordan går jeg frem hvis jeg vil ha det moro i kjelleren?
Cruiser du i kjelleren søker du først og fremst blikkkontakt. Er det oppnådd kontakt kan du forsøke å tilnærme deg. Vanlig folkeskikk gjelder, og respekter responsen du får. Nei betyr et nei. Fjerner vedkommende hendene dine skal du stoppe.


Jeg liker wet, er det mulig på SLM?
Ja. I kjelleren har vi eget pisserom for deg som liker det vått. Hopp opp i badekaret og ta i mot strømmen, eller still deg på kne og gap opp.

Det arrangeres også fester som er dedikert til wet. Se i kalenderen.


Er det mulighet for å dusje på SLM?
Ja, vi har en dusj som står fritt til å benyttes. Husk eget håndkle.


Hvor finner jeg parkering?
Parkering i Oslo sentrum er ikke like enkelt lenger, men det finnes flere parkeringshus i grei gangavstand fra SLM. Bankplassen 1 er nærmest, i tillegg er Paleet Parkeringshus i Strandgata 19 ikke så langt unna.


Er det lov å røyke på SLM?
Det er selvsagt ikke tillatt inne i baren eller kjelleren, men vi har et eget avgrenset området uten innsyn fra gaten/naboer hvor man kan ta seg en røyk. Dog ikke tillatt med sex der, eller stå der naken/blotte kjønnsorganer. Vi har noen frakker til utlån til de som behøver det.


Hvilken risiko utsettes jeg for?
Om man er på SLM, eller tar med seg en kjekkas hjem fra byen, er på sauna eller slår seg løs i syden, så løper man alltid en risiko ved sex. SLM oppfordrer alle å ta ansvar for egen helse, og Helseutvalget sponser SLM med kondomer, glid og engangshansker. De finner du rikelig av rundt om i lokalene.

I tillegg kommer Helseutvalget på enkelte av festene og tilbyr gratis testing for diverse kjønnsykdomer. Testene foregår selvsagt diskret.


Kan man være anonym?
Bruk gjerne maske, om det er det som menes som anonym. Nå som det heller ikke er påmelding lenger slipper du også å oppgi navn og telefonnummer.

Alle som besøker SLM ønsker og forventer samme diskresjon. Snakk derfor ikke om hvem du har sett, møtt eller hatt sex på på SLM utenfor klubbens lokaler.


Kan jeg risikere å bli fotografert mens jeg «holder på» i kjelleren?
Nei. Kameraer og mobiltelefoner er strengt forbudt og blir slått hardt ned på om det oppdages.


Kan jeg betale med kort?
Ja. Ca 90% av omsetningen i dag er med kort. Resten er kontanter. Du kan også trygt legge igjen kortet i baren mens du er på klubben.


Hvorfor er det inngangspenger når alle jobber frivillig uten lønn?
SLM er 100% basert på frivillighet og har ingen lønnsutgifter, men det koster å leie lokaler sentralt i Oslo, i tillegg til alle andre utgifter forbundet det med å drive en bar/klubb.