Blog

SLMs markering av Oslo Pride er i gang

På lørdagens Pride opening party hadde vi stinn brakke med over hundre gjester innom løpet av kvelden. Dette lover godt for resten av uken, som innebærer hele fire fester til!

Allerede onsdag åpner SLM dørene for kinksterne fra 18 til 35 år. Ung-festen er perfekt for deg som er ung og nysgjerrig på fetisj og hva SLM har å by på. Stikk innom for noe godt i glasset og nyt den barske stemningen i våre lokaler!

På vårt Mixed Party torsdag er alle kjønn, filer og fetisjer velkomne.

Fredag er det duket for årets høydepunkt, Oslo Leather Pride. Vi dobler lokalets kapasitet med telt i gata og forventer fullt hus! Med hundre gjester allerede på åpningsfesten forventer vi over det dobbelte denne dagen.
Kjøp derfor billett på forhånd slik at du er sikker på å komme inn.  Billett kjøper du her: checkin.no

Vi avslutter Pride-uka med restefest, eller Fuck The Rest, som vi så smakfult har kalt det. Vel bekomme!

Se i kalenderen for nærmere info om de forskjellige festene.

SLM Oslo arrangerer ikke bare fester i løpet av Pride. Besøk gjerne standen vår i Pride Park for en hyggelig prat og gå sammen med oss i paraden lørdag 30. juni. For andre år på rad skal vi sammen bære et 50m2 fetisjflagg med stolthet!

Medlemsmagasinet Lenka har gjenoppstått i lommeformat og deles ut på standen. I Lommelenka kan dere lese litt om klubben og finne festprogrammet frem til og med mai 2019.

Happy Pride!