SLMs markering av Oslo Pride er i gang

SLMs markering av Oslo Pride er i gang

På lørdagens Pride opening party hadde vi stinn brakke med over hundre gjester innom i løpet av kvelden. Dette lover godt for resten av uken, som innebærer hele fire fester til!

Allerede onsdag åpner SLM dørene for kinksterne fra 18 til 35 år. Ung-festen er perfekt for deg som er ung og nysgjerrig på fetisj og hva SLM har å by på. Stikk innom for noe godt i glasset og nyt den barske stemningen i våre lokaler!

På vårt Mixed Party torsdag er alle kjønn, filer og fetisjer velkomne.

Fredag er det duket for årets høydepunkt, Oslo Leather Pride. Vi dobler lokalets kapasitet med telt i gata og forventer fullt hus! Med hundre gjester allerede på åpningsfesten forventer vi over det dobbelte denne dagen.
Kjøp derfor billett på forhånd slik at du er sikker på å komme inn.  Billett kjøper du her: checkin.no

Vi avslutter Pride-uka med restefest, eller Fuck The Rest, som vi så smakfult har kalt det. Vel bekomme!

Se i kalenderen for nærmere info om de forskjellige festene.

SLM Oslo arrangerer ikke bare fester i løpet av Pride. Besøk gjerne standen vår i Pride Park for en hyggelig prat og gå sammen med oss i paraden lørdag 30. juni. For andre år på rad skal vi sammen bære et 50m2 fetisjflagg med stolthet!

Medlemsmagasinet Lenka har gjenoppstått i lommeformat og deles ut på standen. I Lommelenka kan dere lese litt om klubben og finne festprogrammet frem til og med mai 2019.

Happy Pride!