For en Pride det har vært!

For en Pride det har vært!

For en Pride det har vært!

Vanligvis på denne tiden av året bruker post-pride blues følelsen å komme, men i år henger godfølelsen igjen i stedet!

Det er flere år siden jeg sto på stand for SLM første gang på Rådhusplassen, og nå er det allerede andre år med Pride som Formann. Oslo Pride har igjen slått alle rekorder med mange hundre arrangementer og over 40.000 deltagere i Prideparaden. Ekstra morsomt er det når Tanta i Akersgata; Aftenposten nevner SLM’s Mixed fest som ett av 15 høydepunkt i Pride-uka. Og hvilken suksess den festen ble!

Pride på SLM begynte med åpningsfest lørdag 23. Juni, med over 100 gjester og kjempestemning. På onsdag arrangerte vi SLM Ung med godt besøk, samt åpnet standen i Pride park. SLM hadde den mest gjennomførte standen på mange år. Vi fikk mye oppmerksomhet, strategisk beliggende ved inngangen til Bamsescenen.

I løpet av 4 dager delte vi ut ca 1000 eksemplarer av Lomme Lenka, SLM’s medlemsblad som har gjort comeback i anledning Pride. Denne utgaven ble mulig takket være iherdig innsats fra styre og medlemmer i klubben, i tillegg til annonser fra DuoShop, Helseutvalget og Nordic Pride. Alle bilder i Lenka er tatt av vår husfotograf Trond, og alle modeller er medlemmer som kan du kan treffe på klubben. Slå den!

På standen drev vi også med prepping av bondagetau og besøkende kunne få sko og boots shinet av husslaven. Super innsats Dino Saur! All tips gikk forøvrig til FRI’ssolidaritetsfond. Mange takk til vår sponsor Duo Shop som med sitt økonomiske bidrag til klubben gjør det mulig å leie standplass, samt gavekort kr 1500 til vinneren av konkurransen (over 300 gjettet hva som var i boksene). Mange takk også til Glenn for fantastisk flotte print til bakvegger (med bilder fra klubben).

I år arrangerte vi Mixed fest for tredje år på rad. Dette er festen hvor alle kjønn og alle filer er velkomne. Denne festen blir stadig mer populær (i år 130 gjester), og viste til sanne vårt slogan for årets pride; Your fetish family!

På hovedfesten på fredag; Oslo Leather Pride gjorde DJ K-PAXian come back på klubben som DJ, og han løftet virkelig stemningen! Han spiller regelmessig på store fetisjfester i utlandet, og kan virkelig kunsten å skape den rette atmosfæren. Med ca 250 over dørstokken og magisk stemning satte vi ny rekord for fest på SLM.

Paraden gikk gjennom Oslos gater i stekende sol, likevel trosset en god gjeng været og gikk hele løypa i fult lær. Vi bar vårt over 50 kvadratmeter store lærflagg, som er sydd av mor til Georg i pridekomiteen. Historien om flagget ble for øvrig ett av mange mediaoppslag før og under Pride. SLM fikk omtale flere ganger på Gaysir, i Blikk, i Aftenposten, Dagbladet og NRK. Det er nok en rekord det også. I Paraden markerte vi også med egne paroler den globale friskmeldingen av fetisjister og BDSM’ere som WHO publiserte rett før Pride.

De som ennå holdt ut, og det var over 100 mann, avsluttet Pride uka utover lørdagsnatta på Fuck the rest!

Det var en sliten, men lykkelig gjeng frivillige som samles til øl og pizza på hjørnet til Vidar, BigBoy, på søndag. Mange takk for lånet av byens kuleste hjørne Vidar!

I løpet av Pride uka hadde vi nesten 600 gjester innom klubben. Tusen takk til dere alle sammen: ca 40 nye medlemmer, æresmedlemmer, medlemmer, gjester, venner, styre, pridekomite, hjelpere, sponsorer, annonsører og ikke minst alle frivillige.

Pride har vært en sann vitamininsprøytning som gir ny giv for å bygge klubben videre. Det er derfor ekstra kjekt at flere måneder med forhandlinger med gårdeier har vunnet frem, og klubben har sikret seg ny kontrakt i Rådhusgata for de neste 10 årene.

Lenge leve SLM!

Marius
Formann