Verdens Aidsdag

Verdens Aidsdag

Verdens Aidsdag markeres 1. desember
Styret i SLM Oslo har besluttet at kr 1000 fra kveldens omsetning OG all tips mottatt i baren vil bli donert til organisasjonen HIV Norge.

Flere undersøkelser viser at vi i Norge har lite kunnskap om hiv og aids. Mange tror på gamle myter om hvor smittsomt og farlig hiv er, for eksempel at det kan være farlig å ta på og klemme en som har hiv, noe som ikke er tilfelle.

I tillegg er de fleste hivpositive i Norge på vellykket behandling, og kan i praksis dermed ikke smitte andre. Fordommene gjør det vanskelig for mennesker som lever med hiv å være åpne om egen hivstatus. Begynner vi å snakke om hiv kan vi bryte ned disse fordommene.

#bryttausheten #hivsløyfing 

Resultalt:  – Flere ga ekstra med tips (kom inn over dobbelt så mye som forrige fest), og totalt overførte SLM Oslo kr 1.671 til HIV Norge.  Takk til alle som bidro!

Har du lyst til å gi et bidrag til HIV Norge så er konto nr 1720 25 59565