Kalenderen for 2019 er klar!

Kalenderen for 2019 er klar!

Festkalenderen til SLM er oppdatert for hele 2019!
Nå har du ingen unnskyldning til å gå glipp av en fest.  Finn frem kalenderen og kryss av.  Med enkelte unntak skjer det noe hver eneste helg på SLM.  Vi har prøvd å sette sammen et variert festprogram som favner flest mulig. 

I grove trekk:

  •  Klubbkveldene er for alle, og vi prøver å få til et par av dem hver måned.  Enkelte klubbkvelder «krydres» i tillegg med bondage, spanking eller pupy play som tema.  Dog er dette selvsagt ok å utfolde seg med på alle klubbkvelder.
  •  Temakveldene er til mere spesifikke fetisjer/interesser: – piss, gummi, FF, naken, sportstøy/sneakers, SLM Ung etc.  Da er det strengere dresskode/dedikert tema.

Oversikten finner du øverst på menylinjen under Kalender