Norges største nakenfest?

Norges største nakenfest?

Tross snøfylte gater og februarkulde var det over 80 kjekke menn som tok turen inn i varmen på nakenkvelden lørdag. Og der ble det hett utover natten – bokstavelig talt!

President Marius forteller ivrig: – «Om jeg har belegg for å si at det var Norges største nakenfest er usikkert, men det var tema blant enkelte i løpet av natten om det finnes andre nakenfester av samme størrelse for menn i Norge. Ikke vet jeg, uansett så skal man nok lete langt etter noe tilsvarende»

Mange tok turen for første gang på SLM denne kvelden. – «Jeg håper de fikk en god opplevelse, og at de tar turen igjen om ikke lenge» fortsetter Marius, som også retter en stor takk til de frivillige: -«Dere jobbet så svetten rant og sørget for at festen ble en suksess».

Neste nakenfest er fredag 12. april! Håper å så alle igjen da, og enda flere!