Fetish Pride 2019

Fetish Pride 2019

Planleggingen av Oslo Pride i juni er godt i gang. SLM Oslo har samlet sine fester under paraplyen Fetish Pride, og vi arrangerer i løpet av en uke hele 5 fester i tillegg til Fetish café. Hovedfesten er Haraball fredag 21. juni, hvor også Mr Leather Norway kåres. I fjor besøkte ca 600 gjester festene, og skal du være med på Mixed Party eller Haraball bør du forhåndskjøpe billetter!

Hovedfesten blir Haraball fredag 21. juni. Vi utvider klubben med telt i gaten, DJ K-PAXian styrer musikken, det blir kåring av Mr Leather Norway, og over 250 kjekke barske menn sørger for en uforglemmelig natt! Her blir det fullt, og det lønner seg å sikre seg billetter i forkant skal du være sikker på å få slippe inn! (klikk på festnavnene for mer info og billetter).

I fjor var Mixed Party en av de mest populære festene. Torsdag 20. juni åpnes dørene for alle kjønn, filer og fetisjer. Aftenposten utropte i fjor denne festen som en av festene du bør få med deg, ikke rart det var fullt hus! Du bør forhåndskjøpe billett skal du være sikker på å slippe inn.

Nytt av året i tillegg til kåring av Mr Leather Norway, er at vi søndag 16. juni arrangerer Fetish Cafe. Det blir salg av kaffe og kaker, og det arrangeres et lite marked hvor du kan selge gear og fetishklær andre kan ha glede av.

Ellers arrangeres Pride Opening lørdag 15. juni, SLM Ung for de mellom 18 og 35 år onsdag 19. juni, og avslutningsvis den legendariske Fuck The Rest lørdag 22. juni.

Klikk på festene for mer info og billetter:
– Opening Party lørdag 15. juni
– Fetish Cafe søndag 16. juni
– SLM Young onsdag 19. juni
– Mixed Party torsdag 20. juni (Forhåndssalg av billetter – få billetter igjen!)
– Haraball fredag 21. juni (Forhåndssalg av billetter)
– Fuck The Rest lørdag 22. juni