Bli med i paraden!

Bli med i paraden!

SLM Oslo fikk mye oppmerksomhet under paraden i 2018

Siden 1991 har SLM Oslo deltatt i paraden under Oslo Pride. Dette er en unik mulighet til å vise hva SLM Oslo er. Bli med og vær et forbilde for andre som er nysgjerrig på fetisher, eller ikke kan eller tør utforske og leve dem ut. I fjor (!) fjernet endelig WHO bl.a. fetisjisme som en sykdomsdiagnose. Vær med på å bryte fordommer.

SLM Oslo bærer bl.a. et lærflagg på 50 kvm som er sydd av moren til et av medlemmene i klubben. Leather Pride flagget ble opprinnelig designet av Tony DeBlase, og han viste det først fram under International Mr. Leather-konkurransen i Chicago i USA, mai 1989.

Fra paraden 2018

Oppmøte på Grønland lørdag formiddag 22. juni. Nærmere angivelse av sted og tidspunkt vil bli annonsert noen dager før paraden når Oslo Pride annonserer det praktiske.

Les alt om Oslo Fetish Pride og festene til SLM HER

Noen av deltakerne før paraden i 2018