Fetish Café med bruktmarked

Fetish Café med bruktmarked

Søndag 16. juni kl 15:00 gjenoppstår Fetish Cafe på SLM Oslo. Det blir salg av kaffe og kaker, samt arrangert et lite bruktmarked. Baren er også åpen, og kjelleren kan utforskes.

Fetish Café var svært populært for en del år tilbake da det ble arrangert, og vi håper det blir en suksess under Oslo Pride.

Har du utstyr, bondage gear, fetishklær eller annet du ønsker å selge får du anledningen nå. Eller om du er på jakt etter noe pent brukt som du ønsker deg. Kanskje det er nå du finner lærbuksen du har drømt om? – ta turen!

Har du ikke vært på SLM Oslo før har du også en gylden anledning til å bli kjent med stedet i en avslappet atmosfære. Og kjelleren er tilgjengelig hvis det frister å teste nytt leketøy eller annet.

Praktisk info:
– Gratis inngang
– Kun for menn
– Ingen kleskode
– 20 års aldersgrense
– Åpningstid 15:00 – 18:00
– Nedre Slottsgate 2E

Gjennomføring av salg:
Skal du selge varer er oppmøte kl.14:00 – 14:30. På varene du vil selge skal det være lapp med ditt fornavn, pris og Vipps nr til deg (SLM har lapper tilgjengelig hvis ikke du har ordnet det på forhånd). Alle salgsvarer blir lagt ut samlet på eget sted. Vakt fra SLM vil være til stede og kontrollere at varen er betalt med Vipps. Varer som ikke er solgt må hentes innen kl. 18:30 eller etter nærmere avtale. Også mulig å legge igjen ferdig merket salgsvarer på Pride Opening lørdag.