Tidenes Pride!

Tidenes Pride!

Per Helge, nyvalgt Mr. Leather Norway 2019 leder an i paraden (foto: NordicPride)

Marius, president i SLM Oslo oppsummerer Oslo Fetish Pride 2019

– Jeg er usikker på hvor jeg skal begynne når årets pride skal oppsummeres. Dette har vært litt av en reise fra start til slutt, og inntrykkene er overveldende!

Takk til alle dere som tok turen til SLM Oslo. Totalt hadde vi over 700 gjester i løpet av uka, en solid fremgang fra i fjor og nesten en dobling fra 2017.

Nystartet Fetish Cafe ble godt mottatt, Mixed party var utsolgt flere uker i forkant, og Haraball satte besøksrekord med nesten 300 gjester. Jeg tror Haraball må være en av de beste festene vi noensinne har hatt!

Kandiatene til Mr. Leather Norway 2019
Fra venstre: Ole, Ambjörn, Helgi, Skorm og Per Helge

Takk til Ole, Helgi, Skorm, Ambjörn og Per Helge som stilte som kandidater til Mr. Leather Norway og gjorde konkurransen til en suksess. Dere gjennomførte med glans og alle kunne ha vunnet.

Gratulerer til Per Helge som stakk av med seieren og nå er Mr. Leather Norway 2019. Vi ser frem til å følge deg på din reise til den internasjonale finalen i Chicago i mai 2020.

Takk til dere som var med i paraden. 275 000 mennesker langs ruten hyllet en flott gjeng med fetisjmenn. Dere er alle fantastiske forbilder. Vi fikk jaggu vist at det å ha en fetisj ikke er noe man trenger å skamme seg over. Jeg var vel neppe den eneste av oss som av og til ble rørt og overveldet av responsen vi mottok underveis i paraden.

Et lite knippe av de frivillige som var med på avslutningsmiddagen. Bra jobba folkens!

Takk til dere ca 30 frivillige som stilte opp og sørget for at vi kom i havn med alle festene, fikk bemannet standen, rigget opp og ned, vasket kjeller og bar – for å nevne noe.

Det har aldri før stilt opp så mange engasjerte frivillige under Pride. Hver og en av dere har vært et utrolig viktig bidrag til at vi lykkes.

Takk til styret og pridekomiteen som virkelig har brettet opp ermene og stått på dag og natt. Det dukket opp flere skjær i sjøen underveis, men vi greide det!

Takk til dere alle for tidenes Oslo Fetish Pride!

Marius
President SLM Oslo

Marius, President SLM Oslo oppsummerer og takker for tidens Oslo Fetish Pride