SLM preget Stavanger på Skeivå

SLM preget Stavanger på Skeivå

I begynnelse av september ble Stavanger på Skeivå arrangert for 21. gang.   

Lær- og fetisjmiljøet har aldri gjort særlig ut av seg tidligere i Stavanger, men denne gangen ble det annerledes takket være Ole og Jan.  Se bilder nederst i artikkelen. 

Alle med tilhørighet til SLM ble invitert, og flere takket ja og reiste til Stavanger for å være med å sette preg på byen for noen dager.  Blant annet tok Per Helge, Mr Leather Norway 2019, turen fra Tromsø for første gang til Stavanger på Skeivå. 

Foto Tommy R

Ole og Jan inviterte til vorspiel både fredag og lørdag, før enkelte tok turen ut på byen i fullt antrekk.  Det manglet ikke på nysgjerrige blikk, kommentarer og spørsmål. Ikke utenkelig at en og annen ny feitsjentusiast ble rekruttert.

Lørdag var det parade på formiddagen hvor flere vandret i fullt gear.  Høydepunktet under paraden var utvilsomt Jacob, som ikke la skjul på sin entusiasme for gummi- og lærmennene. 

Ekstra stas var det da han fikk prøve Per Helge sin lue, og rørende var det da han på eget initiativ ga Jan en skikkelig god klem under paraden. At barn er født uten fordommer er det ingen tvil om, og der er virkelig Jacob et forbilde! (Navn og bilder er publisert med foresattes godkjenning). 

Stor takk til Jan og Ole som tok initiativet til å invitere fetisjfolket til Stavanger.  Vi håper dette ikke blir siste gangen!

GALLERI

Foto Tommy R
Foto Tommy R
Foto Tommy R