Arctic Pride Fetish Meeting

Arctic Pride Fetish Meeting

English text below

SLM Oslo inntar Tromsø! I samarbeid med Per Helge som arrangerer Arctic Pilot avholder SLM Oslo fest fredag 15. november fra kl. 21:00. 

Fetishmenn fra hele Europa er ventet til Per Helge sitt arrangement som avholdes for andre gang, samtidig som Tromsø Arctic Pride.  Sist var det 20 lærmenn som deltok, i år ventes det enda flere.

– Per Helge har klart kunststykke å samle lærmenn fra hele Europa til Tromsø i kalde november.  Det er et variert program og et fantastisk konsept Per Helge har satt sammen.   SLM Oslo ønsker å bidra, derfor arrangerer vi fest på Garasjen fredag 15. november kl 21:00, forteller Marius, President i SLM  Oslo.

Per Helge og SLM Oslo inviterer til Fetishfest i Tromsø

Les artikkel om årets Artic Pilot.

Selve festen på fredag har fått navnet Arctic Pride Fetish Meeting hosted by SLM Oslo.

Festen er kun for menn, antrekk trenger ikke kun være lær, men må må fetish relatert.  Det vil si gummi, uniform og sportstøy er tillatt. Vis at du har gjort en innsats, er du i tvil så ta kontakt på forhånd.  Nakenhet eller seksuelle aktiviteter er ikke tillatt.

(artikkelen fortsetter under bilde)

Et knippe deltakere fra Artic Pilot i 2018

DJ K-PAXian tar turen til Tromsø og styrer musikken.  – Jeg er ekstra stolt over at min gode venn Ambjörn, aka DJ K-PAXian tar turen til Tromsø. Han har spilt på fetish scener over hele Europa og vet å skape den rette stemningen. Dette vil bli en unik fest Tromsø neppe har sett maken til, forteller Per Helge med et stort glis om munnen.

  • Sted: – Garasjen, Skansegata 4, Tromsø
  • Tidspunkt: 21:00 – 01:00
  • Aldersgrense 20 år, kun for menn
  • CC NOK 150  De som kan fremvise gyldig medlemsbevis til lærklubber NOK 100
  • Garderobe
  • Kleskode: Lær, gummi, sportstøy, uniform.

Nettside og program Artic Pilot the Second Coming

xxx ENGLISH TEXT xxx

SLM Oslo conquers Tromsø!
In collaboration with Per Helge, arranger of Arctic Pilot, SLM Oslo is having a party on Friday the 15th of November, from 21:00.

Fetish men from all over Europe are expected at this event, now being held for the second time in connection with Tromsø Arctic Pride. We are fully expecting to exceed last year’s record of hosting 20 leather men.

– “Per Helge has managed the incredible feat of gathering leather men from all over Europe to Tromsø in the cold November. Per Helge has truly created a varied programme and a fantastic concept. SLM Oslo wants to contribute by holding a party at Garasjen on Friday the 15th of November at 21:00”, says President of SLM Oslo, Marius.

The party itself on Friday has been given the name Arctic Pride Fetish Meeting.

The party is men only, the dress does not necessarily have to be leather, but must be fetish-related. This means rubber, uniforms and sportswear are allowed. Make it clear you’ve made an effort, and if you are in doubt, ask in advance. Nudity and sexual activity is not permitted.

DJ K-PAXian is making the journey to Tromsø to run the sound system. – I am especially proud that my good friend Ambjörn, aka DJ K-PAXian, is making the journey to Tromsø. He has worked the fetish scene all over Europe, and knows how to set the mood. This will be a party the likes of which Tromsø has never seen, says Per Helge with a big grin.

Place: – Garasjen, Skansegata 4, Tromsø
Time: 21:00 – 01:00
Minimum age 20 years, kun for menn
CC NOK 150 For those who can document valid membership of a leather club NOK 100
Coat check
Dress code: Leather, rubber, sports wear, uniforms.

Link to Artic Pilot the Second Coming