Garderoben nesten sprengt

Garderoben nesten sprengt

Det var nære på at dørene ble stengt for flere gjester i forbindelse med nakenfesten fredag 22. november. Over 100 menn fant veien til SLM Oslo denne kvelden, og kapasiteten i garderoben ble satt på prøve.

-Det blir mye klær når det er kaldt ute og alt skal av. Og når så mange møter opp så sier det seg selv at det blir fullt, sier Marius, President i SLM Oslo.

Tidenes nakenfest
Nakenfestene har blitt mer og mer populære, og festen på lørdag var muligens tidens nakenfest på SLM Oslo i antall gjester. Det spørs om man finner i Norge tilsvarende fest av samme størrelse.

Festen på lørdag var vel en bekreftelse på at SLM Oslo nå har befestet seg som et sted hvor de heftige nakenfestene arrangeres.

-Jeg håper alle som var der hygget seg, og at de som tok turen for første gang fikk en god opplevelse, sier Marius.

Takker de frivillige
-Jeg må rett og slett gi en stor honnør til de frivillige som stod på fra kl. 21:00 til 04:00, så og si uten pauser. Vi var helt klart short bemannet, og innsatsen til de som var på jobb denne kvelden står det stor respekt av. Det hadde ikke blitt fest uten dem.

-Jeg minner om at når du betaler i baren så går tips i en felles pott til alle frivillige, forteller Marius.

Disse midlene benyttes for de frivillige til julebord og andre arrangementer i løpet av året, som en liten takk for innsatsen.

Gjestenes sikkerhet
Neste nakenfest er lørdag 11. januar kl 22:00. Da blir det nok også vel så hett!

-Vi skal sørge for å ha flere frivillige på vakt slik at arbeidsmengden fordeles, sier Marius, og fortsetter:

-Du bør også være tidlig ute skal du være sikker på å få slippe inn. Vi ønsker ikke å avvise noen, men det var nære på sist.

-Det handler ikke bare om kapasiteten i garderoben, men også sikkerheten for gjestene og antall gjester som er forsvarlig å ha i lokalene. Er det fullt så er det fullt, avslutter Marius.