Ca kr 6500 til HIVNorge

Ca kr 6500 til HIVNorge

Torgeir Landaas fra HIVNorge (til høyre) takker Marius, President SLM Oslo for bidraget.

I anledning Verdens Aidsdag 1. desember besluttet styret i SLM Oslo at alle inngangspenger fra festen kvelden før og salg av røde sløyfer i lær doneres til organisasjonen HIVNorge. 

President Marius i SLM Oslo utdyper:

 – HIVNorge er en uavhengig organisasjon som gjør et svært viktig arbeid, ikke minst med å forebygge og informere. Det er helt naturlig for SLM Oslo å vise solidaritet med dette arbeidet og legge forholdene til rette for å spre kunnskap. SLM Oslo er en åpenbar målgruppe, men også til minne om medlemmer av SLM og venner som har gått bort relatert til HIV viruset, forteller Marius. 

HIVNorge var invitert til SLM Oslo og  Fetish Café søndag 1. desember på selve Verdens Aidsdag. De stilte med en stand hvor de blant annet fokuserte på Prep.

Torgeir Landaas og Andrés Lekanger fra HIVNorge hadde stand hos SLM Oslo

Torgeir Landaas fra HIVNorge forteller: – Vi er svært takknemlig for bidraget fra SLM Oslo.  Videre er det veldig bra at vi får anledning til å komme ut og være synlig i miljøet.  Vi har hatt flere samtaler her i dag, og vi stiller gjerne opp igjen. 

Sluttsummen ble kr 6 540 fra SLM Oslo.  Det vil fortsatt være salg av sløyfer i lær til kr 100 på festene fremover, hvor beløpet i sin helhet vil bli donert til HIVNorge. 

Nettside HIVNorge