Julebord for frivillige

Julebord for frivillige

God stemning på julebordet.

Ca 20 frivillige fant veien til SLM Oslo fredag 29. november og årets julebord. Kjelleren var ryddet, langbord satt opp og rikelig med mat bestilt. Det ble riktig så god stemning utover natten.

Marius, President i SLM Oslo forteller:

-Året 2019 har vært et rekordår på alle måter. Vi har blant annet aldri før arrangert så mange fester i løpet av et år. Dette hadde selvsagt ikke vært mulig uten en fantastisk dugnad av alle de frivillige. Så et skikkelig julebord som takk for innsatsen er absolutt på sin plass, sier Marius, og fortsetter:

– SLM Oslo baseres på 100% dugnadsarbeid. EN ting er festene som skal bemannes i baren, garderobe og vakt, men i tillegg så skal lokaler ryddes og vaskes mellom hver fest og baren må fylles opp. Videre er det vedlikehold av lokaler, dugnader og mye mer i løpet av året.

-Det er et uendelig antall timer som legges ned i SLM Oslo, og det er utrolig tilfredsstillende at det nå er så mange frivillige som stiller opp og bidrar.

Tipspengene samles til de frivillige

-Jeg registrer at de frivillige utgjør mye av kjernen i SLM og er en av årsakene til det gode kameratskapet og miljøet vi nå har.

– Det viktigste og klokeste vi nå kan gjøre fremover er å ta godt vare på alle frivillige, da vil SLM Oslo fortsette suksessen vi har hatt de siste årene, avslutter Marius.

Julebordet ble finansiert ved tipspengene fra baren. Disse samles i en egen pott og øremerkes arrangementer for de frivillige i løpet av året. Så husk på det neste gang du betaler i baren: – gi litt ekstra tips!