SLM STENGT INNTIL VIDERE

SLM STENGT INNTIL VIDERE

Det er en alvorstynget president i SLM Oslo som tar seg tid til en prat med redaksjonen. SLM Oslo har vært stengt i over en måned i forbindelse med korona viruset, og Marius forteller at dørene vil nok være stengt en lengre periode.

-Vi må bare følge de pålegg og råd myndigheter og Folkehelseinstituttet gir. Akkurat nå ser det ut til at det varer en stund før vi kan starte opp igjen. Når vi åpner skal vi være sikker på at vi kan etterleve de krav som eventuelt kommer. –

-Vi er jo heller ikke et helt vanlig utsted, så vi får ta en grundig vurdering når det gis grønt lys til at utelivsbransjen i Oslo kan åpne igjen, sier Marius.

Digital Pride

Som kjent ble Oslo Pride i juni avlyst som en fysisk festival. I stedet skal det markeres på digitale flater. Det betyr at SLM Oslo sine arrangementer under pride utgår. Også i år var det planlagt 5 fester og Fetish Café, i tillegg til stand i Pride park og deltagelse i debatter.

Oslo Pride blir i år markert på digitale flater

-Vi kan ikke gjøre noe annet enn å legge våre fester på is. Økonomisk betyr det at vi går glipp av ca 20% av årets inntekter. Vi vurderer alternative måter å få erstattet de inntektene på, forteller Marius.

-Og så får vi se hvordan vi kan bidra med noe på de digitale flatene i løpet av Pride. Vi har flere ideer på blokka.

Mr Leather Norway 2020 avlyst

Siden Oslo Pride er avlyst, samt usikkert når SLM kan åpne igjen, så har styret besluttet å avlyse årets Mr Leather Norway kåring.

-Det var ingen enkel beslutning. Flere kandidater hadde meldt seg, men etter å ha vurdert forskjellige alternativer så konkluderte vi med at det riktige er å avlyse årets konkurranse. En slik konkurranse fortjener en skikkelig kåring, og noe av vitsen med kåringen forsvinner når vedkommende kanskje ikke får reist rundt på Pride og tilsvarende pga korona viruset.

-Stor takk til kandidatene som hadde meldt seg, og jeg håper vi ser dem alle igjen neste år, forteller Marius.

Per Helge som vant Mr Leather Norway 2019 vil «regjere» inntil han blir avløst.

Per Helge utnyttet påsken i Tromsø til det fulle!

Alternativ generalforsamling utredes

Generalforsamlingen skulle som kjent være avholdt i mars, men er utsatt på ubestemt tid.

-Vi ser at flere generalforsamlinger avholdes i en aller annen elektronisk form. Vi utreder om vi kan få til det samme, men aller helst vi jeg ha et fysisk møte. Vi får komme tilbake til det.

Dialog med gårdeier

Festene til SLM Oslo er den viktigste inntektskilden, og nå er fokuset på å holde utgiftene nede og se på alternative inntektskilder så lenge dørene er stengt.

-Vi har god dialog med gårdeier, som ga oss 25% reduksjon på husleien. Videre så har lag og foreninger mulighet til å søke om å få dekket tapte inntekter fra planlagte arrangementer. Vi har sendt inn søknad, så får vi se om den går igjennom og hva vi eventuelt får tildelt.

-Ellers så gjentar jeg oppfordringen til alle som spiller hos Norsk Tipping og ikke har knyttet Grasrotandelen til SLM Oslo. Den ser nesten ut til å bli en av de viktigste inntektskildene våre i år, og alle monner hjelper.

Send SMS «Grasrotandelen 994342711» til 60000, så er du også med på å bidra.

SLM Oslo vil bestå

Avslutningsvis er det en noe optimistisk president som har troen på fremtiden.

-SLM Oslo vil ikke gå under pga korona viruset. Med de tiltakene vi nå har gjort for å holde kostnader nede, samt at vi har noen kroner på kistebunnen, så er jeg trygg på at vi skal overleve dette, sier en entusiastisk Marius, og avslutter:

-Nå må alle ta ansvar for egen helse og bidra til at vi kan starte opp raskest mulig. Jeg ser virkelig frem til å få dette overstått og åpne dørene igjen. Det skal bli en sann fornøyelse.