SLM OSLO OVERLEVER

SLM OSLO OVERLEVER

SLM OSLO vil bestå!

-Så lenge det må holdes sosial avstand, så er vi nødt til å holde stengt, sier Marius, President SLM Oslo.  Hvor lenge dørene må holdes lukket pga. korona er uvisst, men slik det ser ut nå så blir det nok en stund til. 

Mange har lurt på om SLM Oslo vil takle en lengre periode uten inntekter fra festene, og Marius er krystallklar:

-SLM Oslo består. Vi har god dialog med gårdeier og fått redusert husleien med 25%.  Vi søkte  lotteri- og stiftelsestilsynet og fikk innvilget støtte for tapte inngangspenger i mars og april, samt vi tjente noen kroner før vi stengte, forteller Marius, og fortsetter: 

-I tillegg har vi kuttet kostnader til et absolutt minimum og grasrotandelen bidrar i år med ca 60.000. Betaler medlemmene kontingenten i høst så har vi inntekter i år som dekker de faste utgiftene.  

Vi har greid oss gjennom tøffe tider før, og vi skal fikse dette også, avslutter Marius. 

Støtt oss med Grasrotandelen du også!