Pride Gatefest lørdag 27. juni!

Pride Gatefest lørdag 27. juni!

SLM Oslo åpner dørene lørdag 27. juni. Fra kl.12 kan vi se på den digitale paraden sammen på våre skjermer. Det blir gratis inngang, åpent for alle kjønn og ingen kleskode men, selvfølgelig er fine antrekk alltid foretrukket!

OBS: -på pga fortsatte Korona restriksjoner blir kjelleren STENGT, men vi skal ha uteservering den dagen så vi skal klare å holde fysist avstand til hverandre!

Gleder oss til å se dere! Happy Pride!

Come watch the parade with us!
SLM Oslo will open its doors on the 27th of June from 12:00 so we can watch the digital pride parade together on our screens. There will be no entrance fee, open to all genders and there will be no dress code but pretty outfits are always preferred.
Please be aware that due to continued Covid restrictions, the basement will be CLOSED, however we will have seating outside, so we’ll have room to maintain physical distance to each other. Can’t wait to see you, Happy Pride!