Vel gjennomført generalforsamling

Vel gjennomført generalforsamling

På grunn av korona-situasjonen har årets generalforsamling blitt holdt digitalt på Zoom. Der var godt oppmøte fra våre medlemmer og det ble hyggelig sosial zoom prat etter møten

Det ble gjennomført valg. Marius ble gjenvalgt til president, med Gorm og Kent i styret. Sigve ble gjenvalgt til revisor, og valgkomiteen består av Georg, Trond og Einar. Arbeidsutvalget består av Helgi, Mathias, Heming og Ole. Disse syv er den daglig ledelsen av klubben. Ole ble valgt inn og Tore gikk ut av arbeidsutvalget.

Vi er takknemlige for arbeidet og hjelpen som Tore har bidratt med i siste årene, vi kommer sikkert til å be han om hjelp med tekniske ting igjen, han er flink fyr. I tillegg er vi glade til å be Ole velkommen og håper at han trives med oss i laget.