Mr. Leather Norway 2022

Mr. Leather Norway 2022

Bilde av Georg Luschgy, tatt av @D81photos

Pride er her, og tradisjon tro skal Mr. Leather Norway kåres. Det ble i år ikke nok kandidater til å holde en konkurranse, og styret tok en beslutning om å tildele tittelen til en godt kvalifisert kandidat.

Mr. Leather Norway 2022 er Georg Luschgy. Han har i mange år vært synlig i miljøet og har støttet opp om klubben både som aktivt medlem og frivillig. Georg har engasjert seg i skeive rettigheter på sin egen arbeidsplass, noe som har gitt gode resultater. En oppriktig lærmann med stort hjerte og engasjement. Styret har vurdert det til at Georg vil være en god representant for klubben og miljøet, som vil hedre klubbens formål og forventningene vi har til en Mr. Leather Norway. Styret vil derfor tildele han tittelen Mr. Leather Norway 2022.

Selve overrekkelsen vil skje på Haraball den 24. juni etter at Ambjörn har holdt sin step-down tale som Mr. Leather Norway 2021.

Her kan du se Georgs egen presentasjon til kandidaturet til Mr. Leather Norway 2022.