AVLYST – Naken fest // CANCELED – Naked night

AVLYST – Naken fest // CANCELED – Naked night

Nakenfesten den 6. august avlyses.

Styret i SLM har i dag hatt et møte med FHI og Helsedirektoratet angående den pågående apekoppsituasjonen. Apekoppene smitter hovedsakelig ved hud-til-hud-kontakt, også via overflater. Vi har blitt sterkt anbefalt å avlyse nakenfesten på grunn av at alle vil være nakne, og hud-til-hud-kontakt vil derfor være uunngåelig. Styret ser ikke noen annen mulighet enn å etterfølge denne anbefalingen og dermed avlyse helgens fest.

Resten av festene i august planlegger vi for at vil gå som planlagt, siden der vil medlemmer og gjester være påkledd, og mindre tilfeldig hudkontakt vil oppstå. Styret vil vurdere situasjonen løpende, med mål om å gjennomføre flest mulig fester med best mulig smittevern. SLM har intensivert vaskerutinene i lokalet, og det er satt ut engangsservietter til å desinfisere overflater.

Føler du deg syk holder du deg hjemme. Symptomer på apekopper inkluderer feber, hodepine, utslett, muskelverk eller hovne lymfeknuter. Mistenker du apekopper kan du ta kontakt med koronatelefonen hvis du er i Oslo, er du utenfor Oslo tar du kontakt med fastlege.

For mer informasjon om apekopper: https://www.helsenorge.no/sykdom/infeksjon-og-betennelse/apekopper