Kandidater

Aksel

Jeg kom tidlig i kontakt med SLM Oslo og opplevde miljøet som inkluderende og innbydende. Den sikkerheten og tryggheten jeg fikk igjennom SLM har ført til at jeg har pratet om egen seksualitet, kink og BDSM på TV.

Utover dette er jeg involvert i skeivt uteliv som DJ og arrangør.

Du finner meg her

Ole

Eg er meg sjøl fullt ut.

Som ein evt Mr. Leather Norway vil eg jobba aktivt for at folk skal tørre å stå fram og leve som den person ein er. Vise omverden at vår interesse ikkje er noko ein må skjule, og at du ikkje treng å bu i ein storby for og gjer dette. Oppfordre å stå fram blant kollega og venner.

Lær kan fint brukes både på firmafest og til handleturen i nærbutikken

Som den perfekte perfekte husmor som meg utføres støvsuging, sølvpuss og støvtørk av kongelig Dansk i lær 🙂

Du finner meg her

Helgi

26 år gammel Islandsk fetisjfyr, studerer kunst på Kunsthøyskolen i Oslo.

Samme året som  jeg ble gammel nok til å gå på fetisjklubben MSC Iceland, stengte de dørene.  Jeg fikk aldri sjansen til å besøke stedet eller til å bidra skikkelig til fetisj samfunnet på Island.

Derfor da  jeg flyttet til Oslo to år siden, etter 4 år i Bergen, ble jeg medlem av SLM Oslo den første uken. Jeg ble glad i klubben og fikk gode venner og lekekompiser veldig fort, og innen kort tid begynte jeg å jobbe frivillig bak baren.

Jeg kjente veldig få folk i Oslo før jeg flyttet dit, og jeg er veldig takknemlig til mennene i SLM at jeg ble velkommen så kjapt i klubben.

Å være medlem har hjulpet meg til å bli mer kjent med andre og meg selv. Jeg har blitt mer komfortabel med å være mer åpen og synlig som lærhomse, både i personlivet og i min kunstnerisk praksis.

Jeg er veldig stolt av klubben vår, og vil jeg virkelig få sjansen til å representere den som Mr. Leather Norway vil jeg skryte av den her  og utenfor Norge.

Jeg tror at hvis jeg blir Mr. Leather Norway kan jeg vise de nysgjerrige guttene at yngre menn kan trives i lær og i fetisjmiljøet. Jeg skal fortsette med det jeg har gjort og invitere nye menn til våre fine SLM. Dermed håper jeg at flere kan oppleve noe av det gode jeg har erfart.

Ambjörn

Sosial, utadvent og glad mann, som har  vært etablert i lærmiljø i snart 20 år. Også DJ på lærklubber rundt om i Skandinavia og Europa.

Hvis jeg skulle få æren av å bli Mr Leather Norway vil  jeg bruke titelen for å fremme Norges lærklubb for Norge, og resten av lær-Europa. Som tittelbærer vil jeg være en ambassadør og person for å vise frem klubben, og fremme at fetisj er noe å være stolt av. Som ambassadør og titelbærer for lær-Norge er rollen også viktig for å knytte bånd med andre klubber rundt om, samt vise frem at Norge også har et bra og levende lærmiljø!

Som Mr Leather Norway er man et ansikt utad og et frontfigur, men med stoltheten i bagasjen; stoltheten for seg selv, for lær og fetisj, og for å få andre til å bli stolte av det også!

Du finner meg her

Per Helge

Engasjert, glad og utadvent polarhomo og Tom of Finland-entusiast som inviterer hele Europa til lærtreff i Tromsø.

La meg gi noe tilbake for alt SLM har gitt meg siden 2001. Jeg vil vise at lær betyr glede, frihet, respekt og trygghet, og ikke minst et bevisst forhold til egen seksualitet, noe vi trenger mer av. Iført læruniformen synes jeg godt i prideparader, i media, på nettet og i gatebildet.

Midt under prideparaden i Stockholm i 2017 kom en fire og et halvt år gammel gutt og ga meg en «fistbump». Bildet av det møtet har gått verden rundt, og sier mye om hvem jeg er.

En synlig lærmann får lange blikk, smil, kommentarer og spørsmål. Jeg forteller om meg selv, om lærhomser og fetisjkultur. Åpenhet gir kunnskap og trygghet, og jeg får stadig flere lærbrødre i mange land.

SLM Oslo er min hjemmebane, der jeg er stolt av å figurere på medlemskortene. Men lærkulturen må løftes også over Polarsirkelen, og derfor starta jeg min egen lærfestival i Tromsø; Arctic Pilot. I fjor trakk den til seg barske lærkarer fra 10 ulike land, og fikk førstesideomtale i regionavisa Nordlys. Å se lærmenn kjøre hundeslede eller beundre nordlyset opplever du ingen andre steder!

Jeg passer også på å dele kunnskap om norsk homopolitikk, og har fått Tromsø kommunes plan for seksuelt mangfold fram til ordførere og statsråder flere steder i utlandet. Vi lærmenn er synlige, vi kan fronte alle deler av de skeives kamp, og særlig arbeide for aksept for fetisjfolk, uansett hvor de er. Lærfamilien er stor, og vi er alle brødre.