SLM Oslo debatterer

SLM Oslo debatterer

Marius deltar i debatten

Under Oslo Pride arrangeres det en rekke debatter i Pride House. Marius, president i SLM Oslo, skal delta i to av dem.

Hvem bestemmer skeiv historie og Nye skeive rom for fri sex skal diskuteres.

Nye skeive rom for fri sex
Lørdag 15. juni kl 18:00 -19:00 er tema Nye skeive rom for fri sex. De mange historiene om ikke-monogam skeiv sex utenfor hjemmet omhandler først og fremst menn. Derimot har det den siste tiden dukket opp nye rom for fri sex også for skeive kvinner i Norge.

Fetisjklubben Scandinavian Leather Men (SLM) opplever at deres kvelder som er åpne for alle kjønn er svært populære. Hvilke arenaer for feiring av fri sex har skeive cismenn- og kvinner, skeive transmenn- og kvinner, og ikke-binære? Hvordan gir de ulike skeive sexkulturene seg til uttrykk?

Hvem bestemmer skeiv historie?
Tema for årets Oslo Pride er «Historie» og bakteppet er 50 års markeringen av Stone Wall opprøret. Sexarbeidernes interesseorganisasjon (PION), PolyNorge og SLM Oslo inviterer til debatt: – Hvem bestemmer skeiv historie?

Hva er konsekvensene av at enkelte grupper skvises ut i en normativ historiegjenfortelling? Hvordan kan vi få til en mer inkluderende gjenfortelling av den skeive historien? Dette og mere diskuteres søndag 16. juni kl 19:00 – 20:00

Begge debattene finner sted i Pride House.

Psst: – Under Regnbuedagene i Bergen debatterte Marius med statsråd Nicolai Astrup. Se artikkel HER