Fetish Café med brukt- og kunstmarked

Fetish Café med brukt- og kunstmarked

Søndag 1. desember arrangerer vi på nytt Fetish Café, og denne gangen har vi i tillegg brukt- og kunstmarked. Nå kan du muligens få kjøpt den lærbuksen du har drømt om, eller kvitte deg med gear som andre kan ha glede av.

I tillegg vil HIVNorge i anledning Verdens Aidsdag har en stand med relevant info.

Les artikkel om SLM Oslo som donerer inngangspengene fra Klubbkvelden 30. november til HIVNorge.

Baren og kjelleren er åpen som vanlig. Her ligger alt til rette for en variert og innholdsrik søndag på SLM Oslo. Kanskje dette er anledningen til å besøke SLM Oslo for første gang i en avslappet atmosfære?

  • Ikke streng kleskode, men kle deg  minimum «fetish causal» eller maskulint. Vis i det minste at du har gjort en liten innsats.  F.eks Hawaii skjorter og tung bruk av parfyme tillates ikke.
  • Gratis inngang / kun for menn
  • Betjent garderobe med mulighet til å skifte
  • 20 års aldersgrense
  • Åpningstid 14 -18

For de som skal ha stand og selge bruktgear eller kunst er oppmøte kl 13:00 for å gjøre klart. Dette tilbudet er for medlemmer med gyldig medlemskap.  Oppgjør skjer mellom kjøper og selger via Vipps eller kontant.  Kun bruktgear og egenprodusert kunst er tillatt.