Verdifullt broderskap

Verdifullt broderskap

Betaling av kontingent 2020 står for tur, og i den forbindelse er det naturlig med en liten samtale med President Marius i SLM Oslo og gjøre opp status.  

 -Jeg er stolt av styret og av det tilbudet vi har skapt det siste året. Jeg håper alle ser verdien av å ha en slikt sted som SLM Oslo, hvor man kan leve ut sine fetisjer og å være en del av et verdifullt broderskap, sier Marius.

Økt oppslutning

Marius oppsummerer året: -Fetish Pride i juni ble en stor suksess, vi har dratt i gang igjen Mr Leather Norway som ble gjennomført med bravur, og Per Helge som vant er en flott ambassadør for klubben. 

-Videre er SLM Oslo mer synlig en på lenge med rekke presseoppslag, deltakelse i debatter, samt medlemmer fra SLM Oslo har satt sitt preg på flere Pride arrangementer rundt om i Norges land, forteller Marius entusiastisk.

-Vi arrangerer ca 60 fester i løpet av året, og ser ut til å havne på ca 3000 innom dørene. Det er en økning i antall gjester på ca 50% i forhold til 2017, noe jeg aldri hadde sett for meg noen år tilbake, forteller Marius med et stort smil.

(Artikkel fortsetter under bilde)

Per Helge, Mr Norway 2019, fra Oslo Pride paraden

Marius har akkurat kommet hjem fra Tromsø hvor SLM Oslo i samarbeid med Per Helge har arrangert fest med nær i 40 mann i forbindelse med Artic Pilot. 

-Jeg håper inderlig vi kan fortsette å arrangere slike fester også utenfor Oslo, og være med på å skape oppmerksomhet og åpenhet rundt det å ha en fetisj. 

-Dette hadde aldri gått uten et stor engasjement fra styret og ikke minst alle frivillige som stiller opp.  Jeg er utrolig glad for at vi nå har solid oppslutning om frivillige, og jeg ønsker med dette å takke alle som bidrar. 

Ikke gratis

-Mange husker nok for en tid tilbake hvordan vi slet med oppslutning, få frivillige og dårlig økonomi, nå har dette virkelig snudd, sier Marius. 

Les intervju med Marius i november 2018.

-Men alt har en kostnad. Vi kan ikke lene oss tilbake og slappe av, sier Marius med alvorlig mine. 

-Med økt besøk på klubben øker vi inntektene, men samtidig stiger også utgiftene. Flere fester krever mere vedlikehold, gir høyere strømutgifter og utgifter til forbruksmateriell. Husleien er også som kjent økt, og dette gjør det fremdeles viktig å ha den faste stabile grunninntekten som kontingenten er. 

(Artikkel fortsetter under bilde)

Marius utdyper. – Vi drives på 100% frivillighet, og alle inntektene går til å dekke utgiftene vi har.  Det finnes knapt andre tilsvarende tilbud i Norge, og kontigenten gjør at vi har råd til å opprettholde SLM Oslo. 

Husk at medlemmer får redusert inngangspris, vi har enkelte arrangementer som er kun for medlemmer og gratis, samt vi har en rekke rabattavtaler.

Så ingen tvil om hva som avslutningsvis er oppfordringen til Marius:

– Betal kontingenten, så bidrar du til at SLM Oslo kan leve videre.

Det sendes ut egen mail til medlemmene med info om hvordan betale kontingenten.